nlc.hu
Egészség

Kedvenc italával lepte meg a haldokló apját

Kedvenc italával lepte meg a kórházban a haldokló apját

A haldokló férfi lánya apja kedvenc italát vitte be a kórházba.
Kórházi ágy

Egy családtag elvesztése borzasztó nagy veszteség, ám nagyon fontos, hogy a szerettünk milyen körülmények között tölti élete utolsó perceit, mit történik vele, kik veszik körül.

Penelope Anne a TikTokon osztotta meg a világgal, hogyan szerzett örömet a haldokló apjának a férfi utolsó perceiben, és a videó azt is megmutatta, hogy milyen jól ismerte az apját.

Utolsó látogatásakor a nő becsempészett egy doboz rumos kólát, apja kedvenc italát a kórházi szobába. Egy fecskendővel felszívott egy keveset az italból, majd apja szájába töltötte. „Ízlik? – kérdezte, majd látszik, hogy az ágyon fekvő férfi bólogat. – Egy utolsó ital apával, mielőtt a lelke visszatért az univerzumba – mondja később. – Míg újra összefutunk, öregem. Szeretlek.”

@penface One last drink with dad before his spirit returned to the universe. Until we cross paths again old man. I love you. #grief #griefjourney #loss #goodbye ♬ original sound - penface

Penelope nagyon hálás, hogy megörökítette az együtt töltött utolsó perceket (jóval hosszabban, mint amennyit közzétett belőle), édesapja pedig másnap elhunyt. 

(My Modern Met)

(Kiemelt kép: Pexels/Saulo Zayas)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top