nlc.hu
Egészség

Visszaadnák Agárdi Szilvinek a látását

„Nemsokára eldobhatom a fehér botomat” – egy rajongója adná vissza a látását Agárdi Szilvinek

Rengetegen drukkolnak, hogy ez valóra váljon.

Agárdi Szilvit 10 éve a Voice-ban ismerte és szerette meg a magyar közönség, aki már akkor sem látott az egyik szemére. 

Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi (Fotó: Facebook)

Az énekesnő azóta hosszú utat tett meg. Egy éve teljesen elvesztette a látását és újra kellett tanulnia mindent. Elvesztett szerelmet és barátokat is. Szilvi viszont mindig pozitív maradt, végül pedig társat is talált magának. Most Facebook-oldalán tett közzé egy levelet, amit egy rajongója írt neki. 

„Tudom, nemsokára eldobhatom a fehér botomat és örülök, hogy ebben mások is szeretnének segíteni – kezdte a sorokat az énekesnő. – Ezt a levelet most kaptam és szeretném veletek megosztani, mert csodálatos. »Kedves Szilvia! Benedek vagyok, 17 éves. Már régóta követem az oldalát, azonban írni még nem írtam önnek. Bevallom, nemrég tudtam meg, hogy sajnos elvesztette a látását. Ennek ellenére teljesen boldog, kiegyensúlyozott életet él. Számomra példakép. Tudja, én az orvosira készülök. Ez az, amiért most ezt az üzenetet írom. Vissza szeretném adni a látását. Azt szeretném, hogy végre láthassa a szüleit, a párját, a világot. Ígérem, ha sikerül elvégeznem az egyetemet, újra fel fogom venni önnel a kapcsolatot. Úgy gondolom, én képes leszek meggyógyítani. Hiszem, hogy az Úr is így gondolja és ad erőt hozzá. Humorosnak tűnhet, de én ezt a célt igenis kitűztem magam elé. Ha van miért és van kiért egy életen át tanulni, az ön és az egészsége. Köszönöm, hogy elolvasta üzenetem. További szép napot kívánok.«”

Szilvi megköszönte a kedves szavakat az úriembernek, és hozzáfűzte, hamarosan találkoznak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top