nlc.hu
Egészség

Béres Anett jelenleg csak járókerettel tud közlekedni

Béres Anett jelenleg csak járókerettel tud közlekedni

Három hete került kórházba egy bizarr szertartás után VV Anett, aki a barátnőjével, Sáfrány Emesével vett részt a szeánszon.

Béres Anett egy ayahuasca nevű főzetet ivott, amitől hajnalban hallucinációi támadtak, és csak reggel bukkantak rá egy Siklóshoz közeli erdőben, súlyos sérülésekkel. A pécsi klinikára szállították az egykori valóságshow-szereplőt, akinek az életét egy több mint hatórás műtéttel mentették meg az orvosok.

Béres Anett otthonában lábadozik

(Fotó: Szabó Lilla/solwee)

“Abból áll egy napom, hogy 10 percenként megköszönöm a jóistennek, hogy élek. Mert nemhogy a csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy életben maradtam…Hál’ Istennek, nem lettem nyomorék. Tudok mozogni, a jobb lábamat műtötték – ugye, minden törésnek hat hét a gyógyulása –, azt még nem érheti terhelés. Úgyhogy járókerettel tudok jelenleg mozogni” – nyilatkozta Anett a Fókusznak, aki csigolyaműtétje miatt rögzítőt is hord, jelenleg édesanyjánál lábadozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top