nlc.hu
Egészség

Ittas izomember hepciáskodott egy női mentőssel

Az ittas izomember nem akart a barátai előtt „becsicskulni a mentős gádzsinak”

Ittas állapotban volt az a 25 év körüli izomember, akihez sérülése miatt kérték barátai a mentők segítségét hétvégén egy XIII. kerületi étterembe, késő este.

Az Országos Mentőszolgálat adta hírül az esetet. Mint írták, a kollégáik perceken belül helyszínre értek és kiderült, hogy a férfi hatalmas izmait szerette volna fitogtatni azzal, hogy

“véletlenül” összeroppantott egy söröspoharat.

mentő

Fotó: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Fiatal mentőápoló bajtársnőnk tájékoztatta az etiles leheletű sérültet arról, hogy a sebeit össze kell varrni és ezért kórházba fogják szállítani, ezt azonban némi ellenállással fogadta. Még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal esetleg testsúlyuk alapján “megvásárolja” bajtársainkat, ám erre nem került sor. A vita csupán 2 percig tartott, melynek bajtársnőnk az EDR rádió kézhezvételével vetett véget. Miután azonban elmondta, hogy a következő percben rendőri segítséget fog kérni, már használnia sem kellett a rádiót. A férfi ettől ugyanis gyorsan stílust váltott és onnantól mindenben együttműködött az életmentőkkel. Sőt, az egyébként eseménytelen szállítás alatt, végül elnézést kért indulatossága miatt és megköszönte a mentők segítségét. Elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy “becsicskul a mentős gádzsinak.” Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!” -írták a Facebook oldalukon.

Érdekes és megható történeteket lehet hallani a mentők munkájáról, nem olyan rég írtuk meg azt a cuki esetet, amikor egy mindössze négyéves kisfiú úgy döntött, hogy az idei iskolai farsangra mentőnek öltözik be. Ám a kis Szabinak, aki nem csak egyszerűen belebújt az életmentők ruhájába, még saját autója is lett. A róla készült fotót az Országos Mentőszolgálat oldalán osztották meg, amihez a gyerek anyukája pár sorban leírta a hétköznapi hősöknek, mi a kisfia álma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top