nlc.hu
Egészség

Várandósan költözik Szigligeti Ivett

Dudás Miki felesége már a 7. hónapban van, de egy költözést még így is levezényel

Szigligeti Ivett férje sem unatkozik: ezermesteri feladatokkal árasztja el őt a párja.

Szigligeti Ivett nem az az anyuka, aki nyugalomban várja második gyermekének születését. Dudás Miki párja most pörög csak igazán, hiszen költözés előtt áll, és a két gyerekszoba is berendezésre vár. A 7 hónapban lévő kismama a Reggeliben elárulta, ő szervezi a munka nagy részét, exsportoló kedvese pedig szívesen engedi át neki ezt a feladatot.

Szigligeti Ivett

Szigligeti Ivettnek hamarosan megszületik a kisfia – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Nyilván vannak a Mikinek is elképzelései, nekem is, illetve a gyerkőcöknek is szeretnénk egy olyan környezetet teremteni, ahol jól érezhetik magukat. Úgyhogy most ezért tolódik ki ennyire, a várandósságom végére ez a költözés. De ez így izgalmas. Nálunk valahogy mindig így zajlik az élet, hogy ne legyen minden olyan fenékig tejfel. Úgyhogy most ez a legújabb projektünk, amin együtt dolgozunk. (…) Itt nyilván én vagyok a dominánsabb fél, vannak elképzeléseim, és ezek nagyon határozott elképzelések szoktak lenni akár a dizájn, akár a méret szempontjából. Miki nagyon rugalmas. Mindig azt mondja: legyen úgy, ahogy te akarod, mert az a legjobb” – mesélte.

Mint kiderült, a kerületen belül maradnak, ahol most is laknak, mert azt nagyon szeretik, csak egy nagyobb lakásba mennek.

Szigligeti Ivett korábban már többször beszélt arról, hogy évek óta a kislányával együtt alszik, az új lakásban azonban változtatni szeretne ezen, ráadásul hamarosan már ott lesz velük Nara kistesója is. “Most azt beszéltük meg, hogy most így, hogy elköltözünk és lesz egy új szoba, feltételekhez kötöttük ezt az új szobát. Lehetnek beleszólások a Naránál, hogy mit szeretne, de viszont akkor ennek az a feltétele, hogy ott már egyedül kell aludnia” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top