nlc.hu
Egészség

Szándékosan léphetett a vonat elé a 11 éves kislány

Szándékosan léphetett a vonat elé egy 11 éves kislány Szabolcsban

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a 11 éves kislányt, akit vasárnap elgázolt egy vonat.
Sínek egy száguldó vonat előtt

Vasárnap délután egy 11 éves gyereket gázolt el a Záhonyból Mátészalkára tartó személyvonat Gyürén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A Tények úgy tudja, a kislány a sínek mellől, a kukoricásból, szándékosan lépett a vonat elé.

A mozdonyvezető már nem tudott megállni, és elütötte a kislányt. A gyerek életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel vitték kórházba, és több életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

„Nagyon jól ismerem a családot, a nagyszülők dolgos, tisztességes emberek, akik nagy szeretettel gondoskodtak a két unokájukról, a lány egy végtelenül kedves, csendes, tisztelettudó kislány, csak jót tudok róla mondani” – mondta a Szon.hu-nak Bereczki Lajos falugondnok, aki megrendített az eset, és szerinte semmi előjele nem volt a tragédiának.

Az 1300 lelkes Gyüre lakói sem tudják, mi vihette a sínekhez a gyereket. A község összefogott, amiben tudnak, segítenek a családnak.

A rendőrség szabálysértési eljárást indított.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Jiří Rotrekl)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top