nlc.hu
Egészség

Részegen vett egy házat egy walesi nő és nem bánta meg

Részegen vett egy házat egy walesi nő, és nem bánta meg

Nem emlékszik rá, hogy licitált volna az ingatlanra, de jó befektetésnek bizonyult.

Sikerülhetnek néha görbére az esték, de kevés emberrel történik meg az, ami a Luana Riberiával megesett. A walesi nő annyira berúgott egy kiruccanás alkalmával, hogy semmi emléke nem volt később arról, másnap reggel licitált 20 ezer font (több mint 9 millió forint) értékben egy házra. És mint kiderült, nyert is – számolt be a Daily Star.

Három pohár sör egymás mellett egy asztalon és valami rövid ital felülről.

Fotó: Pixabay

A történet azzal kezdődött, hogy a fiatal nő a buli előtt az egyik barátját elkísérte megnézni a Leeds peremén található, árverezésre bocsátott házat. Az éppen otthont kereső barátja végül úgy döntött, hogy nem licitál az ingatlanra, mert nem tetszett neki a környék. Este a pubban Luana néhány sör után kezdte úgy érezni, hogy neki viszont kell a ház. Ahogy csúsztak le az italok, az ingatlan egyre jobb befektetésnek tűnt. Nem emlékszik arra, hogyan jutott haza másnap reggel, de akkori barátja elmondása szerint (akivel időközben szakítottak) otthon felhívta 8:30-kor az ingatlanost és jelezte, 20 ezer fontért elvinné a házat, majd kidőlt. Mikor jó pár órával később felébredt, kiderült, hogy az ő ajánlata volt a befutó.

A történet jól végződött, ugyanis egy év után Luana Riberia eladta a házat duplaannyiért, mint amennyiért vette. A pénzből vett egy másik házat, amit aztán rövid időn belül, nagyobb áron szintén eladott. Az így felhalmozott összegből a fiatal nő képes volt új életet kezdeni Portugáliában és, a hírek szerint időközben egy saját médiacéget is alapított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top