nlc.hu
Egészség

Egészségi állapotáról vallott Körtvélyessy Zsolt

Egészségi állapotáról vallott Körtvélyessy Zsolt: „Én a színpadról csakis a koporsóba vagyok hajlandó menni”

Nem szeretne már mást csinálni.

Körtvélyessy Zsolt az utóbbi időben térdfájdalommal küzd, ám ezenkívül minden a legnagyobb rendben az egészségével. Azt mondja, élete végéig színpadon szeretne lenni és ezt semmi nem tudja megakadályozni.

Körtvélyessy Zsolt

Fotó: Schumy Csaba

„Szerencsére nincs velem semmi komolyabb probléma – kezdte a Borsnak a színész. – Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy sokat sportoltam régen, de még a mai napig egyébként sok időt szánok a testmozgásra. Ez szerintem segít abban, hogy ne legyen komolyabb problémám és eddig még szerencsére nem is volt.”

„Amennyiben valaha úgy adódik, hogy leteszem a lantot, az csak és kizárólag akkor történik meg, ha én már nem leszek. Én a színpadról csakis a koporsóba vagyok hajlandó menni. De ez szerintem valamilyen szinten érthető. Egész életemben színész voltam. Én ehhez értek. Nem tudom, mi mást kéne csinálnom. Illetve mi mást tudnék csinálni” – tette hozzá a színész, aki emellett arra vágyik, hogy boldognak lássa a lányát és az unokáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top