nlc.hu
Egészség

Demcsák Zsuzsa fittségének titka

Demcsák Zsuzsát visszautasította a plasztikai sebész

Bár botoxról hallani sem akart, más beavatkozásban benne lett volna.

Demcsák Zsuzsa éppen Dominikán forgatja a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című műsort, ahonnan nemrég azzal jelentkezett be, hogy átélt egy hurrikánt. Emellett a műsorvezető többször is megmutatta magát bikiniben, a követői pedig odavannak csodás alakjától. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Instagram)

A 44 éves műsorvezető fiatalokat megszégyenítő formában van, ennek eléréséhez hozzájárult az, hogy hónapokkal ezelőtt átesett a koronavíruson, amiből nehezen gyógyult fel, de életmódváltásba kezdett. 

„Korábban futással tartottam magam karban, de erről ezután szó sem lehetett. Az edzőmmel konzultálva ekkor alakítottunk ki egy olyan programot, amellyel megerősíthettem a tartóizmaimat – mesélte a Best magazinnak Zsuzsa, aki emellé egy precízen összeállított, húsmentes étrendet is tartott, amit orvosai tanácsára követett. – Szerencsére nem vagyok édesszájú, viszont imádom a hagyományos húspótló ételeket, a növényi fehérjében gazdag lencsét, a csicseriborsót és a zöldségeket. Máig ezek adják az étrendem alapját. A húsmegvonást, pontosabban  az így fellépő vashiányt B12-vitaminnal és vörösáfonyalével, cékla fogyasztásával védem ki. Reggel ezekkel a levekkel kezdem a napom.

A kétgyerekes anyuka ezután felkereste Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebészt is, aki azt mondta, semmilyen beavatkozást nem végezne a műsorvezetőn, maximum 5-10 év múlva. 

BEST - címlap

BEST – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top