nlc.hu
Egészség

Nyári Dia a mellműtétjéről

Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”

Félt, hogy az emberek majd elítélik a műtétje miatt.

Nyári Dia az RTL Klub Reggeli vendégeként a mellrák elleni megelőzésre hívta fel a figyelmet, ezzel kapcsolatban pedig arról is mesélt, ő miért tart folyamatosan önvizsgálatot magán. 

Nyári Dia

Nyári Dia a Reggeliben

Másfél évvel ezelőtt mondta el a színésznő, hogy megműttette a mellét, ugyanis az inzulinrezisztenciája után életmódot váltott, rengeteget fogyott, ami miatt megereszkedtek a mellei. Először nem mert belevágni a műtétbe, és szégyellte elmondani az embereknek, de ma már nyíltan beszél róla. 

„Egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek, hogy azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik. A beavatkozás után van egy kötelező önvizsgálat, hogy az implantátum kellően beépüljön, ehhez masszírozni kell – kezdte a színésznő, influenszer, aki a műtétje okairól is beszélt. – Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Nagyon megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még, de szerencsére minden rendben volt.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top