nlc.hu
Egészség

Jack Black a Rocksuliból énekelt egy beteg kisfiúnak

A fél világ Jack Blacket imádja, mert elénekelt egy dalt a Rocksuliból egy beteg kisfiúnak

Cuki videó látott napvilágot a színész-énekesről, amin egy ritka betegségben szenvedő kisfiúval beszélget, majd elénekli neki a kedvenc dalát.
Jack Black

Jack Black egy jótékonysági rendezvényen találkozott a ritka betegségben szenvedő 15 éves rajongójával, Abrahammel. A felvételen látszik, hogy a színész lehajol a kis Abrahamhez, kérdezgeti őt, beszélgetnek, és kiderül, hogy a kissrác kedvenc filmje a Rocksuli, abból pedig az In the End of Time a kedvenc dala. Miután ezt Black megtudja, azonnal el is kezdi énekelni Abrahamnek, óriási örömet okozva ezzel a srácnak – írja a Variety.

Az erről készült felvétel hatalmasat ment a közösségi médiában, az emberek világszerte ismét Jack Blackről beszélnek, annyira kedves a felvételen a színész.

Jack Black kedvessége már az énekhangjában is hallható

– jegyezte meg az egyik kommentelő. Maga Jack Black is a Rocksulit tartja az eddigi karrierje csúcsának, mivel imádott a sok tehetséges kisgyerekkel együtt dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top