nlc.hu
Egészség

MC Hawer kórházban

Kórházba került MC Hawer, ijesztő fotót posztolt

Egyből a sürgősségire vitték a mulatós sztárt.

Nagyon magas vérnyomással vitték kórházba péntek este MC Hawert, azaz Koczka Gézát. A mulatós sztár a kórházból üzent a közösségi oldalán – szúrta ki a Ripost.

MC Hawer

Orvosi kezelésre szorult MC Hawer – Forrás: mchawer / Instagram

Mint kiderült, 192/110 volt MC Hawer vérnyomása, ami hipertóniának számít. Az énekest szerencsére gyorsan és szakszerűen ellátták.

A Samsung GalaxyWatch5Pro órámat akartam bekalibrálni vérnyomásmérésre. Viszont a normál mérőm 192/110-es értéket mutatott, ami kis híján hypertonia… Elmentem gyógyszertárba valami készítményért, de azt javasolták, azonnal menjek be a sürgősségire. Be is mentem, kivizsgáltak bő 3 óra alatt… Hétfőn pedig irány a háziorvosom, gyógyszert íratni” – számolt be a történtekről a közösségi oldalán.

A mulatós sztárnak ezentúl rendszeresen kell mérni a vérnyomását. “Ebben a korban már figyelni kell a vérnyomásra és ezt minden korombéli mérje! Nem vicc, mert agyvérzés lehet a vége… Ezúttal egyelőre ezt is megúsztam, az EKG-m és a vérképem is hibátlan” – nyugtatta meg a rajongóit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top