nlc.hu
Egészség

Shane Tusupot bepanaszolták a mentőszolgálatnál

Shane Tusupot bepanaszolták a mentőszolgálatnál

Valakinek nem tetszett, hogy az edző az Országos Mentőszolgálat futópólóját viseli.

Egy felháborodott állampolgár az Országos Mentőszolgálat főigazgatójánál panaszolta be Shane Tusupot. A levélíró azt sérelmezte, hogy Shane Tusup a mentők egyenruháját hordja.

Nem tudom, tudnak-e róla, hogy Shane Tussup [sic!] amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon?????? Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!

– fogalmazott a panaszos a főigazgatónak írt e-mailben, amelyhez fotókat is csatolt.

Shane Tusup az Országos Mentőszolgálat futópólójában

Shane Tusupot bepanaszolták a mentőszolgálatnál (Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat)

Kiderült, hogy hatalmas félreértésről van szó, Shane Tusup nem a mentők egyenruháját hordja, és amúgy is támogatja a mentőszolgálatot. Ezt írta válaszában Csató Gábor főigazgató:

„Az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett »futópólót«, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható, az arany fokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt.”

A mentők egyenruhája már korábban is reflektorfénybe került, idén januárban a mentőszolgálat új egyenruhákat bemutató videója sokak szerint szexista lett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top