nlc.hu
Egészség

Gigi D'Agostino tíz hónap után posztolt új képet

Hosszú hallgatás után friss fotót posztolt magáról Gigi D’Agostino

Januárban jelentette be a világhírű olasz lemezlovas, hogy „súlyos betegséggel” küzd.

Év elején sokkolta az egész világot, amikor Gigi D’Agostino bejelentette, hogy „súlyos betegséggel” küzd, amely „agresszívan hatott rá”. Noha a világhírű olasz lemezlovas nem mondta meg, hogy konkrétan mi a szóban forgó betegség, azt írta, folyamatos fájdalomban van és aggasztó fotót is közölt magáról a közösségi oldalán, melyen lefogyva, járókerettel volt látható.

DJ keveri a zenét. Csak a kezei látszanak.

(Fotó: Pixabay)

Rajongók milliói vártak azóta a friss hírekre állapotával kapcsolatban, egészen eddig hiába. Most azonban, tíz hónappal a bejelentés utánaz 54 éves lemezlovas végre friss képet posztolt a közösségi oldalára, ami valósággal felrobbantotta a híroldalakat is – hívta fel a figyelmet az ATV.

A képen Agostino boldogan mosolyog a kamerába, miközben mögötte egy gyönyörű tó látható a naplementében. A lemezlovas semmit nem fűzött a képéhez, a rajongói körében azonban így is hatalmas örömöt vált ki.

Az ATV felidézte, hogy Gigi D’Agostino 1999-ben vált világhírűvé a Bla Bla Bla Bla és a The Riddle című lemezekkel, a 2000-es években pedig Európa egyik legsikeresebb DJ-je lett. Sikerei azonban azóta sem maradtak el, 2018-as “In My Mind” című kislemeze több mint 4,1 millió példányban kelt el világszerte, legutóbbi slágerét, a “Hollywood”-ot pedig ma is rendszeresen hallhatjuk a magyar rádiók műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top