nlc.hu
Egészség

Evőversenyeken induló Guinness-rekorder házaspár

Két Guinness-rekordot is megdöntött a profi gyorsevő házaspár

A feleség szempillantás alatt elpusztított egy burritót, a férje pedig egy csomó hot dogot falt be pár perc alatt.
Miki Sudo és férje, Nicholas Wehry profi evőversenyők

Egy jó kapcsolatban nem árt, ha a feleknek hasonló az érdeklődési köre, és tudnak közös programokat szervezni. Az éhes pár néven emlegetett Miki Sudo és férje, Nicholas Wehry házasságában minden adott ehhez, ugyanis mindketten profi gyorsevők, nemrégiben pedig egy-egy új Guinness-rekordot állítottak fel.

Miki Sudo 31,47 másodperc alatt befalt egy egész burritót, és ezzel 0,88 másodperccel döntötte meg a korábbi rekordot. (Egy korábbi csúcsról mi is beszámoltunk, amikor Leah Shutkever, egy modellalkatú nő tüntetett el villámgyorsan egy burritót.)

A floridai nő párja is kitett magáért, Nicholas Wehry hot dogokat falt be rohamtempóban. A férfi mindössze 3 perc alatt 12 hot dogot tolt az arcába, ami kilenccel több, mint a régi csúcs.

„Az edzőteremben találkoztunk a legnagyobb evőverseny reggelén – mesélte Sudo. – Gondoltam, udvarias leszek, odamentem és bemutatkoztam.” Azóta már házasok, van egy gyerekük, de az evőversenyekkel nem hagytak fel.

„Harmadik és negyedik helyen állunk a világranglistán, és akár néhány grammon múlhat, hogy legyőzzük a másikat” – tette hozzá a nő.

A versenyevés egyik koronázatlan királya Joey Chestnut, akinek számtalan rekord fűződik a nevéhez, például megdöntötte a Big Mac-evés világrekordját, egy hétre elegendő kalóriát tolt magába 38 perc alatt. A gyorsevés azonban egyáltalán nem veszélytelen, több haláleset is történt már versenyeken: egy nő annyi kókuszkockát evett, hogy belehalt, egy férfi pedig hotdogevő-viadalon vesztette életét. 

(UPI)

(Kiemelt kép: Guinness World Records)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top