nlc.hu
Egészség

A 4-es úti horrorbaleset áldozatai

Az egész falu gyászolja a 4-es úton szörnyethalt kismamát, heteken belül szült volna

A tragédia híre futótűzként terjedt a faluban.
autóbaleset

Felismerte a kislány kabátját, innen tudta egy szomszéd, hogy ismerősei a tegnapi szörnyű baleset áldozatai. Az asszony a Tényeknek azt mondta, sokkot kapott, egész éjjel nem aludt. “Bele voltam betegedve. Alig aludtam az éjszaka” – nyilatkozta. Egy másik szomszéd arról beszélt, hogy a család alig várta, hogy megszülessen a második gyerekük. “Még a kislány is örvendezett, hogy testvére lesz” – mesélte szomorúan.

Mint arról beszámoltunk, az ebesi család autójába szemből csapódott bele egy másik sofőr. Meghalt a 28 éves kismama, aki néhány hét múlva szülte volna meg a második gyerekét, és a 38 hetes kisbabája életét sem tudták megmenteni a mentősök. Az apa és a 3 éves kislányuk kórházban vannak, súlyosan megsérültek.

A család a baleset helyszínétől alig néhány kilométerre lakott. A 28 éves apa egy hajdúszoboszlói nagyáruházban dolgozik, a felesége pedig szakács volt. 

Egész Ebes gyászol a tragédia miatt, megrázták a falut a történtek. A település polgármestere azt mondta a Tényeknek, hogy amiben csak tudnak, segítenek az édesapának és a félárván maradt kislánynak.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top