nlc.hu
Egészség

Egy percig volt halott, elmesélte, mit látott

Egy percig volt halott, elmesélte, mit látott

A világ egyik legnagyobb testépítője volt Paul Dillett, ám egyszer összeesett a színpadon.

Hatalmas test, óriási izmok – ez volt Paul Dillett a kilencvenes években. A férfi a világ legjobb testépítői közé tartozott. 1994-ben épp az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Classicon lépett színpadra, amikor összeesett.

Paul Dillett testépítő egykor és most (Fotó: Youtube)

Paul Dillett testépítő egykor és most (Fotó: Youtube)

Négyen cipelték el a mentőautóig, a kórházban pedig kiderült, teljesen kiszáradt, a testét annyira kizsigerelte, hogy vénát sem találtak. Négyszer próbálkoztak, de nem jártak sikerrel. Végül Dillett meghalt, igaz, egy perc múlva sikerrel újraélesztették.

Felébredtem a kórházban, és az orvosok azt mondták: >>Újra kell élesztenünk, egy percig halott voltál<<”. A férfi mégis emlékszik arra az egy percre, amikor kilépett az életből. Mint a LadBible-nek elmesélte,

azt érezte, hogy egy nagy, szabad területen van a kutyájával és minden nagyon kéknek tűnik.

Dillett szerint élete többé nem volt ugyanolyan, mint korábban.

Végül felépült és még két évtizedig versenyzett, bár azt mondja, mára a testépítés halott, nincs már olyan, mint a kilencvenes években, amikor annyi autogramot adtak, hogy beledagadt az ujjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top