nlc.hu
Egészség

12 ikerpár ballagása egy évfolyamból

12 ikerpár és egy ikertrió ballagott el ugyanabból a végzős évfolyamból

A statisztika törvényei biztos, hogy tudnának erre észszerű magyarázatot adni, de ennek ellenére is hihetetlennek tűnik az egész.
Ikerpár

A középiskolai ballagás minden család életében fontos és különleges pillanat, és önmagában a tudat is emeli az esemény fényét. A Chicago külvárosában található Vernon Hills High School azonban tudott újat mutatni. Végzős évfolyamukból 12 ikerpár és egy hármas iker testvértrió ballagott el, amivel a felső tagozat mintegy 8%-át tették ki.

A gyerekek úgy nyilatkoztak a WGN helyi tudósítójának, Kelly Davisnek, hogy ez egy nagyon különleges és egyedi dolog, amire nagyon büszkék. Sőt, az iskolaigazgató – aki maga is iker – szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy az ikerpárok közötti kötelék egyedi.

„Azt gondolom, hogy az ikrekben általában az a szép, hogy megünnepelhetik egymásban az egyediségüket, miközben megőrzik ezt a különleges köteléket és különleges bajtársias viszonyt is” – mondta.

A legmegdöbbentőbb azonban, hogy ezzel még mindig nem döntöttek rekordot. 2017-ban a winnetkai New Trier High School másodéves osztályában 45 ikerpárt és egy hármas ikrek csoportot számoltak. Az iskola ezzel elnyerte a Guiness Rekordok között a legtöbb iker ugyanabban a tanévben egy iskolában, és a legtöbb hármas iker ugyanabban a tanévben egy iskolában címeket.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top