Egészség

Ezt kell tenned, hogy megszűnjenek a gerincproblémáid! (x)

A gerincprobléma népbetegségnek számít, sokunk életét megkeseríti. Te is ezzel küzdesz? Akkor gyere el november 17-én a Dürer Rendezvényházba az Ország Gerinctornája című rendezvényre, ahol a kezelések, vizsgálatok mellett olyan garantáltan hatékony tornaprogramon vehetsz részt, amely szinte azonnal csökkenti a fájdalmakat!

Gyógytornászok, terapeuták, trénerek összefogásával létrejövő, nagyszabású gerincvédelmi rendezvénynek ad otthont 2018. november 17-én a Dürer Rendezvényház. Az Ország Gerinctornája című rendezvény megálmodója és főszervezője Almásy Csilla gerincterapeuta gyógytornász, az Országos Gerincvédő Egyesület elnöke. Célja az volt, hogy egy olyan „gerincexpót” hozzon létre, ami színtere lehet a gerincbántalmakkal érintett emberek és a rajtuk segíteni tudó, gyógyító szakemberek találkozásának. Ennek keretében rövid előadásokkal, próbakezelésekkel, állapotfelmérésekkel, konzultációkkal és természetesen a kihagyhatatlan közös, speciális gerinctornával várják az érdeklődő közönséget (érdemes vinni edzőruhát, lesz öltöző, de akár abban is lehet érkezni!).

Kiknek javasoljuk AZ ORSZÁG GERINCTORNÁJÁT?

Azoknak, akik

•    keresik a hatékony segítséget fájdalmukra,

•    enyhébb, közepes mozgásszervi panaszaik vannak, 

•    irodai vagy fizikai munkát végeznek,

•    felkészült szakemberek segítségét kérnék gyógyulásukhoz,

•    szeretnék elkerülni az esetleges operációt,

•    szívesen mozognak, de nem vágynak extrém sportokra vagy dinamikus tornára,

•    szeretnék megelőzni komolyabb problémák kialakulását,

•    szívesen tanulnának otthon végezhető, hatékony gyakorlatokat.

Kapunyitás 9 órakor, a rövid, lényegre törő, gyakorlatcentrikus előadások 9:30-tól kezdődnek, a program fő része 14 óráig tart.

•         6 x 20 perces gyakorlatcentrikus előadás a gerincvédelemről, a leghatékonyabb gerinckezelésekről

•         30 perces speciális gerinctorna, TripleX training

•         nyereménysorsolás értékes nyereményekkel

•         a Varidance rövid táncelőadása

Ezt követően a 18 órai kapuzárásig állapotfelmérések, kezelések, konzultációk – több mint 20 terapeuta várja az érdeklődőket! Szintén délutántól kezdetét veszi egy érdekesnek ígérkező, INGYENES, interaktív előadás is, melyre pedagógusokat, testnevelő tanárokat, érdeklődő szülőket várnak. A téma az iskolai gerincvédelem, kiemelten a testnevelésórák gerincbaráttá tétele, a felnőttkori gerincbetegségek megelőzésére alkalmas testnevelésórák szervezése.

A programok zárásaként a Varidance tart rövid, ám annál fergetegesebb táncelőadást, majd értékes, az egészségmegőrzéshez, gyógyuláshoz kapcsolódó, értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra a résztvevők között.

A magas szakmai színvonal mellett a jó hangulatról a rendezvény műsorvezetője, Gundel Takács Gábor fog gondoskodni.

Az esemény sportegészségügyi szakmai támogatója az Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)

 Weboldal, program, jegyvásárlás: http://www.orszaggerinctornaja.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top