Egészség

“Ha az ember minden egyes nap beleteszi az energiáját, annak meglesz az eredménye!”

Melinda egyik hobbija a sütés-főzés, ami elmondása szerint sajnos el is kezdett látszani rajta. Az ő esetében az is probléma, hogy nagyon nehezen fogy, hiába próbál egészségesebben élni. Miután kipróbálta az XL-S Medicalt, megkértük, hogy beszéljen nekünk tapasztalatairól.

Mik a korábbi élményeid a fogyókúrák terén?

Klasszikus értelemben vett fogyókúrát még nem próbáltam, de egy pár éve keresem azt a lehetőséget, amivel egy kicsit faraghatnék a súlyomból. Ebben az XL-S Medical kipróbálása előtt addig jutottam, hogy igyekeztem odafigyelni az étkezésemre és többet mozogni, de ez nem hozta meg a szükséges változást.

Miért döntöttél úgy, hogy szeretnél lefogyni?

Az ülőmunkának és a stressznek köszönhetően mostanra értem el azt a súlyt, ami már kellemetlen… A súlytöbblet miatt nem éreztem jól magam a bőrömben, fáradékonyabb voltam, nem tartottam magam csinosnak.

Mik a tapasztalataid az XL-S Medicallal kapcsolatban?

Elsősorban azt emelném ki, hogy nekem javult tőle az emésztésem, ami korábban nem volt meg, illetve csökkent az éhségérzetem, ami szerintem nagyon fontos ahhoz, ha az ember fogyni szeretne. Furán hangzik, de a családomat is összehozta. Mindenkinek külön projekt volt, hogy mit ehetek és mit nem, és mindenben támogattak, ami nagyon jól esett!

Mit javasolsz azoknak, akik fogyni szeretnének?

Kitartást! Én lassabb ütemben fogytam, de elindult, ami nálam eddig sose fordult elő korábban. Nem szeretném abbahagyni a termék használatát, mert hiszek abban, hogy ha az ember minden egyes nap beleteszi az energiáját, ott lebeg előtte a cél és kitartó, akkor annak meglesz az eredménye.

Web: http://www.xlsmedical.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top