Egészség
Szponzorált tartalom

Ezek a legjobb karácsonyi ajándékok sportőrülteknek

A párod el sem tudja képzelni az életét mozgás nélkül? A legjobb barátod mindene a sport? Ajándékötletek karácsonyra, amiknek biztos, hogy minden sportimádó örülni fog!

Akár az egészség, akár az alak formálása a cél, egyre többen köteleződnek el a rendszeres mozgás mellett. Ha a baráti köröd vagy a családod valóságos sportfanatikusokból áll, adunk néhány tippet, milyen ajándékokat tehetsz a karácsonyfa alá!

Adj élményt!

Az, akivel megajándékozzátok egymást, edzőterembe jár? Bár nagy a kísértés, de ne légy sablonos: lepd meg, és idén ne bérletet adj neki karácsonykor! Helyette puhatolózz: milyen sportot nem próbált még ki, vagy mihez lenne igazán kedve; és ajándékozd meg élménnyel.

Vidd el falat mászni, teniszezni, korcsolyázni, vagy fizesd be egy bungee jumpingra. De egy szép tájon megtett gyalogos vagy kerékpáros túra is tökéletes ajándék lehet, amit, ha messzebbre mentek, bónuszként egy egyéjszakás szállásfoglalással is egybeköthetsz.

Ajándékozz saját mini edzőtermet!

Ha az, akit szeretnél megajándékozni, rendszeresen fut, kerékpározik, vagy egyszerűen csak figyel az egészségére, az alakjára, jó eséllyel örülni fog egy kardiogépnek. Egy sportőrült számára jó választás egy fitneszgép, amit bármikor tud használni otthon is, arra azonban ügyelj, hogy ha kicsi a lakása, a futópadból lehetőleg összecsukható változatot vegyél! De az elliptikus trénerből, a szobakerékpárból és az evezőpadból is léteznek helytakarékos kialakításúak.

Vedd azt is figyelembe, hogy a futópadnak nemcsak az örülhet, aki rendszeresen fut, hanem az is, aki szeret nagyokat sétálni, így akár a szüleidnek is jó választás lehet. De a szobakerékpár is olyan univerzális sporteszköz, amit a fiatalok és az idősebbek is egyaránt használhatnak, csakúgy, mint az elliptikus trénert. Mindkettő jót tesz a vérkeringésnek, növeli a tüdő kapacitását és az állóképességet, valamint szépen formálja az alakot. Ha az, akit megajándékozol, ülőmunkát végez, jól jöhet egy evezőgép, ami átmozgatja a hátát, a vállát és a karjait, de a combokat, valamint a hasizmokat is megdolgoztatja.

Színesítsd az edzéseit!

Egy nőnek sem lehet soha elég ruhája, és ez alól az edzőfelszerelés sem kivétel. Persze, a férfiaknak is szüksége van időről időre újabb ruhára, cipőre, és az utóbbi években ők is megválogatják, miben edzenek. A felsők és a nadrágok mellett a cipők, a csuklószorítók, a táskák és a fejpántok közül is válogathatsz, de a futáshoz, kerékpározáshoz, edzéshez egy új headset, egy dizájnos kulacs, vagy egy sportóra is mosolyt csal a másik arcára.

Az otthoni edzéshez beszerezhetsz kisebb kellékeket is: egy fitneszmatracot, step padot, kézi súlyzókat, lábsúlyokat, kettlebellt, vagy bármilyen olyan eszközt, amit tudod, hogy szívesen használna a szeretted. Arra azonban ügyelj, hogy nem magadnak választasz, így pontosan ismerned kell a párod, barátod ízlését, és a sporttal kapcsolatos szokásait, így az ajándékok kiválasztása előtt tájékozódj!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top