Egészség

Mi a Fressnapf Egészségközpont? (x)

Tudjuk, hogy a gondos gazdik számára kiemelten fontos kedvenceik egészsége. Az egészség fenntartásához nemcsak a kiváló táplálás fontos, hanem hogy a külvilágban leselkedő „láthatatlan” veszélyektől is megóvjuk kutyánkat, macskánkat.

Az egyik legfontosabb ellenségek a külső- és belső paraziták, melyek sokszor nemcsak kedvenceinkre, de ránk emberekre is veszélyt jelenthetnek. A megelőzést szolgáló állatgyógyászati készítmények egyszerű megrendelésére és megvásárlására hoztuk létre áruházainkban a Fressnapf Egészségközpontokat. Így kedvence eledelével egy időben tudja megvásárolni az olyan nem receptköteles, de csak állatorvos által kiadható állatgyógyászati termékeket, amelyek ezenkívül csak állatpatikákban hozzáférhetőek.

Áruházainkban felkészült szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Ön kedvence számára legmegfelelőbb külső élősködők elleni készítményt, illetve a teljes körű védelem érdekében segítenek a féregtelenítő készítmény kiválasztásában is.

Mi a Fressnapf Egészségközpont? (x)

A Fressnapf Egészségközpontban megrendelhető termékek között megtalálhatóak a leggyakrabban választott féregtelenítő készítmények kutyák, macskák és kisállatok számára, valamint a bolhák, kullancsok, szúnyogok és legyek elleni teljes körű védelmet nyújtó repellens állatgyógyászati készítmények kutyák számára.

A választott termékeket már nemcsak 50 áruházunkban tudja személyesen megrendelni, hanem online felületünkön bárhol, bármikor leadhatja rendelését, melyet az Ön által kiválasztott Fressnapf áruházban vehet át. A kényelem érdekében kollégáink SMS-ben értesítik Önt a csomag megérkezéséről. Ezen új szolgáltatásunkkal még kényelmesebbé és gyorsabbá szeretnénk tenni a vásárlását, hogy a megspórolt perceket kedvencével tölthesse. Önnek nem kell mást tennie, csak kiválasztani online felületünkön a kívánt termékeket, megjelölni azt az áruházat, ahol szokott vásárolni, majd az SMS-értesítés után az Ön számára legmegfelelőbb időben átvenni a megrendelését. Kérdés esetén állatorvos kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.

Az egészség a legnagyobb kincs mindenki számára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top