Egészség
Szponzorált tartalom

Nehézségeid vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerd meg a szelepes maszkot! (X)

A zárt típusú maszkok megfelelően védenek bennünket, de VIGYÁZAT! A maszknak más jellemzőit is figyelembe kell venni, olyanokat, melyek megkönnyítik mindennapi életünket.

Ez nem szokatlan, hiszen a napi hőmérséklet egész magas volt az utóbbi napokban. Nehéz lélegezni, intenzívebb az izzadás, és az arc jelentősen magasabb mértékben melegszik fel! A zárt típusú maszkok megfelelően védenek bennünket, de VIGYÁZAT! A maszknak más jellemzőit is figyelembe kell venni, olyanokat, melyek megkönnyítik mindennapi életünket. Akár szeretjük, akár nem, igazodnunk kell az új feltételekhez, mert ahogy látszik, a maszkok viselése a jövőben is kötelező lesz.

Nehézségei vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerje meg a szelepes maszkot! (x)
Szeretne egy olyan maszkot, mely alatt könnyen lehet lélegezni, és amely biztosítja, hogy a mindennapi feladatok teljesítése sokkal könnyebb legyen?

Megoldás: a szelepes maszk

Az egyik olyan maszk, mely a forró nyári napokon a világ számos országában nagyszerű választásnak bizonyult, a KN95 szelepes higiéniai maszk. A speciális 5 rétegű párnázott anyagnak és a beépített szelepnek köszönhetően rendkívül kényelmes viselni, mivel sokkal kevesebb hő gyűlik össze alatta más olyan modellekhez képest, melyet teljesen lezárják a levegőáramlást. A beépített huzal és a párnázott, állítható orrnyereg rész egyéni beállítást és megfelelő lezárást tesz lehetővé.

Nehézségei vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerje meg a szelepes maszkot! (x)
Hogyan működik a szelep?

A szelep egy kemény külső keretből áll, mely egy kis rés segítségével szabad légáramlást biztosít. A belső része egy szűrőréteget takar, mely csak kilégzéskor nyílik ki és megfelelő védelmet nyújt belégzéskor. A szelepet a kilégzés legoptimálisabb helyén építették a maszkba, így sokkal kevesebb kilélegzett, forró levegő gyűlik össze a maszk belsejében. A hatékonyság világosan látszik az alábbi ábrán, egy infravörös kamera segítségével.

Nehézségei vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerje meg a szelepes maszkot! (x)További információ itt érhető el.

Alkalmazkodjunk az új helyzethez!

A hagyományos modelleknél a maszk viselésének helyén a test hőmérséklete szignifikánsan nagyobb mértékben emelkedik, s ennek számos negatív hatása lehet testünkre. Ezt megerősítette az “A Védőmaszkok Hatása a Humán Hőmérsékletszabályozásra” című oxfordi tanulmány is (forrás: https://academic.oup.com/annweh/article/56/1/102/166254).

Nehézségei vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerje meg a szelepes maszkot! (x)
Ám, mint mindig, a megfelelő megoldást a maszkgyártás terén is felfedezték!

Megfelelő védelem és kényelmes viselet!

Öt hatékony szűrőréteg nyújt megfelelő védelmet és ugyanakkor megakadályozza a nyálcseppek és az orrváladék környezetbe való kijutását. Az első réteg a nagyobb részecskék kiszűréséről gondoskodik, míg a középső három réteg és a külső réteg a kis részecskéket szűri ki. Az 5 szűrőrétegből álló kiváló védelem, és a folyamatos légzést biztosító szelep e maszk alapvető komponensei, melyek biztosítják, hogy Ön frissnek, ellazultnak és biztonságban érezhesse magát, amikor a maszkot viseli.

Nehézségei vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerje meg a szelepes maszkot! (x)
Vigyázat! Legyünk okosak és óvatosak!

Ahogy a járvány első hulláma mutatta, a maszkok viselése a járvány elleni küzdelem egyik legjelentősebb fegyverének bizonyult. Fontos, hogy kövessük a kompetens szervezetek útmutatásait addig, amíg hosszabb távú megoldás nem kerül bemutatásra. Igaz, hogy a maszkok viselése beltérben és égetően forró napokon néha lehetetlen küldetésnek tűnik, de van olyan megoldás , mely szó szerint sokkal könnyebbé fogja tenni a lélegzést az Ön számára.

Nehézségei vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerje meg a szelepes maszkot! (x)
Miért a KN95 higiéniai maszk a helyes megoldás?

  • Megkönnyíti a légzést
  • Enyhíti az izzadást
  • Védelmül szolgál a külső behatásokkal szemben
  • 5 szűrőrétegből készül
  • Mosható
  • Kényelmesen illeszkedik az arcra
  • Rendkívül kényelmes viselni
  • Kiváló lezárást biztosít

Gyakran halljuk, hogy lehetetlen a maszk alatt lélegezni! Hogy amíg viseljük a maszkot a szemüveg állandóan bepárásodik! Hogy az üzletben majdnem háromszor olyan intenzív az izzadás!

Ezek a válaszok nagyon is valószínűek, mivel megfigyelhetjük, hogy a legtöbb ember olyan maszkot használ, mely teljesen elfedi az arcot, de ugyanakkor a szűrés nem úgy működik, ahogyan kellene. A megoldás a szelepes maszkban rejlik, melynél az orr környéke plusz párnázást kapott, a rugalmas és bőrbarát belső réteg pedig teljes kényelmet biztosít.

További részletek a maszkok megfelelő kiválasztásával kapcsolatosan itt elérhetők.

Megoldás egy kényelmesebb életért a korona világban!

Nehézségei vannak a jelenlegi maszk viselésével? Ismerje meg a szelepes maszkot! (x)
Semmi kétség afelől, hogy életstílusunk megváltozott. Az ismeretlentől való félelem érezhetőbb a társadalomban, az emberek sokkal óvatosabbak és bizalmatlanabbak lettek. Nincs mit tenni, muszáj alkalmazkodnunk az új szituációhoz, közös lépéseket kell tennünk, és határozottnak, találékonynak kell lennünk. Tanuljunk meg élni az intézkedéseknek megfelelően! És semmi esetre se felejtsük el magunkat, egészségünket. A védelmi szint rendkívül fontos a maszk kiválasztása során, de a maszk viselésének más aspektusait is figyelembe kell vennünk. A szelepes maszkok elősegítik a légzést, szignifikánsan csökkentik az izzadást, és megelőzik az arc túlhevülését. Kétségtelenül ez a helyes, és hosszú távú megoldás, melyet nem fog megbánni.

További információk a kényelmes, mosható maszkról, mely alatt jelentősen kevesebbet fog izzadni és amely könnyebbé teszi a napi feladatokat itt elérhetők.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top