Egészség

Nyaralásnál megint „homok került a gépezetbe”? (x)

Természetes segítség a vesehomok megelőzésére

Nyaralásnál megint „homok került a gépezetbe”? (x)
Nyaralásunkat rendre megkeseríti férjem visszatérő vesekövessége, ő csak úgy mondja, megint „homok került a gépezetbe”.  A tavalyi nyaralásunk végét a sürgősségin töltöttük, a férjem éjszaka rosszul lett, vesetájéki fájdalomról, émelygésről, hányingerről panaszkodott, és megint a vesekő volt a probléma oka!

Nyaralásnál férjem hajlamos lazábban kezelni a dolgokat.

Amíg én a nyugágyban a kötőtűimmel bíbelődöm, a férjem mindent megtesz, hogy a veseköve kiújuljon! A focipályán történő izzasztó összecsapások, kevés vízfogyasztás, sós ételek…  és már kész is a baj.

Idén már csírájában fojtjuk el a problémát, a vesekövek kialakulását már a vesehomok képződését megelőzve csípjük nyakon, és ebben a Canephron® lesz segítségünkre! A gyógyszertárban, recept nélkül megvásárolható Canephron® a vesehomok képződésének megelőzésére szolgáló, növényi hatóanyagokat tartalmazó gyógyszer.

Ha ezt használjuk, biztosan nem kerül majd „homok a gépezetbe”.

Természetes hatóanyagok, komplex segítség.

A Canephron® bevont tabletta olyan gyógyszer, amelyben 3 gyógynövény biztosítja a támogató, kiegészítő terápiát a vese és a húgyutak gyulladásos megbetegedéseinek enyhe eseteiben, illetve vesehomok képződésének megelőzésére.Természetesen, szabadon, együtt.

Tudj meg többet  www.schwabe.hu

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

 

S-106-canephron-PR cikk-2020-jun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top