Egészség

Pánikroham előtti és utáni képet posztolt magáról egy nő

A csillogó felszín mögött, amit kifelé mutatunk, gyakran rejtőzik zavaros, bizonytalan belső. Ez a fiatal nő most vállalta kevésbé vonzó oldalának megmutatását is.

Akinek volt már pánikrohama, az tudja, hogy amint az ember túljut a krízisen, szinte elképzelhetetlen, hogy milyen volt benne lenni a közepében. Ezért és azért, hogy ne szégyelljük, hogy nem vagyunk mindig tökéletesen rendben, figyelemre méltó, amit ez a fiatal lány csinált: egyszerre posztolt magáról egy pánikroham előtti csillogó, és egy pánikroham utáni kétségbeesett fotót.

 Az Amber Smith nevű lány depresszióval és szorongással küzd, amiből viszont facebookos ismerősei semmit sem látnak, hiszen a tökéletes, mosolygós és gyönyörű arcát mutatja a közösségi oldalon. Az álságos képből azonban elege lett: egy pánikroham átvészelése után készített magáról egy fotót, és kiposztolta a Facebookra, hogy ezzel öntsön lelket abba a sok ezer emberbe, aki szintén szorongással küzd, de nem meri felvállalni, nehogy gyengének és problémásnak bélyegezzék.

Amber képe nagyon sikeresnek bizonyult: több mint 28 ezren osztották meg, és mások is követték a példáját.

 Forrás: Somelife

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top