Egészség

Sensolite, a gyógyító fény 11 éve az egészség szolgálatában! (x)

Sok emberben merült fel az elmúlt hónapokban a kérdés, vajon hogyan tudja egy járványhelyzet alatt és után az egészségét a lehető leghatékonyabban megőrizni.

Van, aki a vitaminokra, esküszik, van, aki egyéb praktikákra, de abban mindenki egyetért, hogy a megfelelő táplálkozás és kellő mennyiségű mozgás mellett nem árt, ha akad némi plusz segítség is.

Próbáld ki Te is a fényágyat, most óriási kedvezménnyel!>>

Sensolite, a gyógyító fény 11 éve az egészség szolgálatában! (x)

Immunerősítéshez a Sensolite Polarizáltfény terápia az egyik legjobb megoldás lehet! A Sensolite Fenyő Márta, a Bioptron lámpa feltalálójának az egész testet bevilágító új, CE engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszköze. A polarizált fény immunerősítő, sejtregeneráló és gyógyulást elősegítő tulajdonságait számos kutatás alátámasztja. Ha a testet polarizált fény éri, a vér oxigénmegkötő képessége megsokszorozódik, ezáltal felerősítve a szervezet saját öngyógyító képességét. A Sensolite polarizáltfény terápia minden korosztály számára ajánlott, használata mentes a mellékhatásoktól és kimondottan kellemes élmény. A kezelés, mely felnőttek számára alkalmanként 20 perc, fekvő pozícióban, relaxált állapotban történik, így ez a kis idő már önmagában is feltöltődést jelenthet mindenki számára egy átdolgozott nap végén!

A Sensolite nem csak a testet, regenerálja, de a szellemi teljesítményt is fokozza! >>

Sensolite, a gyógyító fény 11 éve az egészség szolgálatában! (x)

S, hogy miért ajánlott fokozottan a fényágy használata a jelen helyzetben? A COVID-19 vírus tüneteit vizsgálva, izraeli orvosok mutattak rá, hogy a súlyos állapotú betegek közel felénél drámaian lecsökkent a vér oxigénfelvevő képessége. A Sensolite rendszeres használatakor azonban ennek pont az ellenkezője történik, így megelőzéshez jó választás lehet fiataloknak és időseknek egyaránt!

Az ország legrégebbi polarizáltfény szalonja, a Sensolite Komjádi a napokban ünnepli 11. születésnapját. Annak érdekében, hogy a terápia prevenciós céllal minél több ember számára elérhető legyen, születésnapi akciója alkalmából óriási kedvezményeket kínál meglévő és jövőbeni vendégei számára, így járulva hozzá a hosszú távú egészségmegőrzéshez.  

Nézd meg születésnapi akciós ajánlatunkat!>>

 

A Sensolite polarizáltfény terápia már csecsemőkortól használható!>>

Sensolite, a gyógyító fény 11 éve az egészség szolgálatában! (x)

A Szalon a közel 40 éves múltra visszatekintő, Magyarország első magánkézben lévő utazási irodájaként létrejött Tensi Csoport tulajdona. A cég, mely a kezdetektől a sport és az egészség szerelmese, a járvány alatt minden erejével azon dolgozott, hogy a megelőzésben a polarizáltfény terápia mellett egyéb módokon is kivegye a részét. Jelenleg ezért utak szervezése mellett védőfelszerelések értékesítésével is foglalkoznak. A cégcsoport orvosi és FFP2 maszkokat, gumikesztyűket, védőruhát, pajzsot, valamint fertőtlenítőszereket is értékesít. A tulajdonosok remélik, hogy szolgáltatásaik minél több embernek segítenek visszatérni a mindennapokhoz, hogy a nyári szezonnak fitten és egészségesen vághassanak neki!

További információért kattints a linkre!

 

Kerülj Te is kirobbanó formába!>>

 

Sensolite, a gyógyító fény 11 éve az egészség szolgálatában! (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top