Egészség

Szabadságra küldtem a felfázást! (x)

Természetes segítség a felfázás tüneteinek enyhítésére

Szabadságra küldtem a felfázást! (x)
Újra a megszokott helyen, újra a barátokkal. Nyáron nagy kedvenceink a kinti  szórakozóhelyek, imádunk a szabad ég alatt összegyűlni. Pedig a melegebb idő, sajnos, nem mindig a barátom. Ilyenkor hajlamos vagyok megfeledkezni önmagamról és könnyedén felfázom. Másnap pedig jönnek a szokásos tünetek, amelyek bár enyhék, de mégis kellemetlenek: csípő, viszkető érzés … és futás a mosdóba!

A barátnőimmel rendre izgalmas történetekbe keveredünk, zajlik körülöttünk az élet. Az önfeledt esti mulatozást azonban könnyen tönkreteszi, ha egyfolytában a kígyózó sorban találom magam, a mosdóra várva…

Szeretném, ha a találkozásunk örömét nem rontaná el ez a folyamatos kellemetlenség. Természetes megoldás után kutatva találtam rá a Canephron®-ra, amely három gyógynövény segítségével támogatja a terápiát a húgyúti gyulladások enyhe eseteiben.

 A barátnőm, Csilla, is sokat szenvedett a folyton kiújuló tünetektől. Eleinte örültem, hogy van társam a hosszú sorok kivárásában, de a Canephron®-nal inkább a tánctéren éljük át az este legjobb pillanatait. És a legjobb, hogy recept nélkül, könnyedén, bármelyik patikában kiváltható. A táskánkban folyton ott lapul a Canephron®, és már az első apró tüneteknél bevetjük. Így végre önfeledten jól érezhetjük magunkat, a felfázást pedig szabadságra küldtük!

Természetes hatóanyagok, komplex segítség.

A Canephron® bevont tabletta olyan gyógyszer, amelyben 3 gyógynövény biztosítja a támogató, kiegészítő terápiát a vese és a húgyutak gyulladásos megbetegedéseinek enyhe eseteiben, illetve vesehomok képződésének megelőzésére.Természetesen, szabadon, együtt.

Tudj meg többet  www.schwabe.hu

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

 

S-103-canephron-PR cikk-2020-jun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top