Egyéb

Macskafül és Turbi
















Macskafül Turbi
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


28


28


Milyen jegybe tartozol?


kos

 bika

Mivel foglalkozol? 


 értékesítő

 informatikus

Merre laksz? 


 Dunakeszi

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet?


Imádok minden kreatív hobbit, az akvarellfestéstől a decoupage-ig. Feng shui tanácsadó is vagyok, szerencsére egyre többen megtalálnak, akiknek segíthetek; álmom, hogy csak ezzel a hobbimmal foglalkozhassam egy pár év múlva…:) (A Párom szerencsére nagyon megértő..!:))


Focirajongó vagyok, minden nyáron kerékpártúrázom a barátaimmal 1-2 hetet (a Kedvesem szerencsére nagyon megértő), szeretem a csapat-sportokat, és gyűjtöm a régi pénzérméket. Egyéb hobbi…? Kedvesem hatására rákaptam a decoupage-ra (ami szerintem férfiembernél némileg szokatlan), köveket és cserepeket festegetek, és “szalvétatachnikázom” én is néha, amikor ő is alkot…


Hogyan ismerkedtetek meg?


14 évesen kerültem le vidékre, egy vidéki gimnáziumba, kollégista lettem. Sok ismeretlen arc… Volt egy fiú, az osztálytársam, akivel négy éven át alig-alig beszéltünk… De negyedikben a palotáshoz párt kellett választanom – és a mai napig nem tudom, miért, ő lett az. Azóta, 9 éve együtt vagyunk.


Nem túl hosszú történet, tulajdonképpen barátságból lett szerelem, mire “észbekaptam”… Gimnáziumi osztálytársak voltunk, negyedikben az ő legjobb barátnője és az én egyik barátom “összejöttek”. Négyesben mentünk ide-oda, egyértelmű volt, hogy beszélgetésbe elegyedtünk néha. Akkor ismertem meg igazán, előtte nem nagyon tudtam róla egyebet, mint hogy “az egyik osztálytársnőm”. Közeledni nem igazán mertem, mivel éppen volt barátja. Aztán a palotás tánchoz engem választott párnak. Lassan, de biztosan kialakult köztünk valami csodálatos dolog, ami 9 éve, a mai napig tart.


Mit szeretsz benne leginkább?


Rendkívül biztos hátteret jelent a számomra (emberileg, nem anyagi értelemben). Maximálisan tudok adni a véleményére, a szavára (ami nálam ritka!:)). Emellett nagyon jó a humora, a baráti társaságban ő az egyik “kedvenc”. Nem is tudok olyan emberről, aki ne kedvelné… Törődő, gyengéd, figyelmes, kitartó és erős jellem. És még mosogat és vasal is!!:))


Nagyon vidám, néha “gyerekes”, amivel nagyon meg tud nevettetni. Ugyanakkor komoly szellemi partner is. Kis virgonc természete van, régebben indián nevet is adtam neki, ő lett a “Tüzes Lavina”. (Én a “Lassú Víz” nevet kaptam tőle akkor…) Azt hiszem, nagyon összeillünk, ő felpezsdít, én pedig a “földön tartom”.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Egyszer szakítottunk, 3 hónapra. Azt hittem, kihűlt már a szerelmünk… Akkor, abban az időszakban írta hozzám a legszebb szerelmes leveleket. Akkor értettem meg, hogy valóban szükségünk van egymásra. Nem tartottam romantikus alkatnak, mos tmár tudom, hogy tévedtem…


Két éve a születésnapomra kora reggel egy csomagot kaptam. Egy könyv volt benne. Nagyon örültem neki (már nem emlékszem, mi volt az). Feltűnt, hogy mindenáron ki akarja nyittatni velem a könyvet… Végül kiderült, hogy egy utazási voucher volt benne, egy bécsi “hosszú hétvégére”. Nagyon meglepett, és csodálatosan sikerült az a 3 nap…!


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


   Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














 

 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top