Egyéb

Delelõtõl kora estig

Struktúra, tervek, távlatok. A déltõl kora estig tartó idõszak az erõ és mértékletesség jegyében áll. Gondoskodhatsz a jövõdrõl, de ne ragadtasd magad spontán cselekvésekre.





Oroszlán-óra
12:00–14:05


A legfontosabb kozmosz-óra, amikor sok pozitív dologról hozhatsz döntést. A lelki, a szellemi és a testi erő időszaka is.
• Mire alkalmas? Menjél el otthonról, vásárolj, legyél nagyvonalú, és gondolj az ajándékozásra is. Hozzál fontos elhatározást, bocsátkozz tartalmas beszélgetésekbe. Ez a pihenés, a szerelem a lazítás, a jól sikerült ebédek ideje is.
• Mire alkalmatlan? Spórolásra, fogyókúra elkezdésére, önmagad és mások korlátozására, kellemetlen kötelezettségekre, és az is visszaüthet, ha lekicsinyled, kritizálod környezeted.






Szűz-óra
14:05–15:58


Gondoskodhatsz a jövődről, a biztos alapok megteremtéséről.
• Mire alkalmas? Precíz munkára, tervezésre, a rend kialakítására, új tervek szövögetésre, valamint arra, hogy jól megfontolva és átgondolva felkészülj az újra. A házimunka elvégzésére, az orvosi vizsgálatokra és az új gyógymódok kipróbálására is megfelel a napnak ez a szakasza.
• Mire alkalmatlan? Spontán cselekedetekre, arra, hogy a megérzésekre hallgass, és a logikát, az észérveket figyelmen kívül hagyd. A régi dolgokat megbolygatni, és gyorsan cselekedni sem jó most.






Mérleg-óra
16:00–16:55

A megértés időszakában sokat nyerhetsz, ha megbocsátóan viselkedsz.
• Mire alkalmas? Elmélyült együttlétre a partnerével, saját és mások vágyainak teljesítésére. Kiváló óra a nyugodt és boldog ünneplésre, házasságkötésre, egy kapcsolat szorosabbra fűzésére, a nagyobb bevásárlásokra, szépítkezésre, és arra, hogy jót mondjál arról, aki megérdemli.
• Mire alkalmatlan? Hirtelen elhatározásokra, vitára, arra, hogy mereven ragaszkod az elképzésedhez vagy heccelődj. Légy spontán, de ne meggondolatlan!






Skorpió-óra
16:55–18:25

A múlt és jövő átgondolásának, a nagy dolgok véghezvitelének ideje.
• Mire alkalmas? Minden olyan ügyletre, amelyben a megérzéseidre van szükség. Tisztázhatod a családi problémákat, jogi, biztosítási és banki ügyeket beszélhetsz meg egy vacsora mellett, és az őseidre is most érdemes gondolod. Ingázhatsz, kártyát vethetsz, s ha jóst szeretnél felkeresni, most tedd.
• Mire alkalmatlan? Kétes üzletekre, manipulációra, arra, hogy valakinek rosszat kívánj és gyorsan az aláírását adjad valamihez. Elválásra, valamint arra, hogy a saját utadat járjad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top