Egyéb

Középpontban a vitrin

Kisebb-nagyobb dísztárgyakat, emlékül kapott, vásárolt vagy örökölt apróságokat, melyekhez inkább érzelmileg, mint praktikus okokból kötõdünk, mindannyian õrzünk.

Ahhoz, hogy látványos tárlatot készítsünk belőlük, érdemes beszereznünk egy tetszetős vitrint, melyben aztán kedvünkre rendezkedhetünk.

Modern

Letisztult vonalú, mind a négy oldalán üvegezett vitrin, melyet akár a falhoz is állíthatunk, de térelválasztóként is kiválóan megfelel. A tető belső oldalára szerelt világítás jó

szolgálatot tesz, ha a házi kiállítást akarjuk a középpontba helyezni, de hangulatfény is lehet. A légies üvegpolcokra könnyű, szépen kidolgozott tárgyakat tegyünk, a súlyos darabok nemcsak kárt tennének benne, az összképet is rontanák. (Fonte Bútorház)

 

Rusztikus

Sarokba állítható, tömör, meleg színű, méhviasszal kezelt ez a fenyőfa vitrin. Tágas polcain nemcsak dísztárgyak, hanem

egy szép pohárkészlet vagy az ünnepi alkalmakkor használatos tányérok, tálak is elhelyezhetők. Alsó fiókja még több lehetőséget kínál a tárolásra. Kulcsra zárható, így a kisgyermekek elől is biztonságban tudhatjuk „kincseinket”. Természetes anyagú, natúr színű bútorok és kiegészítők között mutat a legjobban.(Fenyőmanó)

Klasszikus

Ilyen vitrinekben sorakoztak a porcelán dísztárgyak a múlt század fordulóján a tágas, polgári lakásokban. Sokak számára ma is ez jelenti a hagyományos értelemben vett otthoni „kirakatot”. Az elegáns, tömörfa tárolóba – mivel igencsak
keskeny – szigorúan csupán a legszebb dísztárgyakat érdemes elhelyezni. A bútort hozzá méltó környezetbe, szépen megmunkált bútorok, elegáns kiegészítők közé helyezzük. (Salux)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top