Egyéb

Középpontban a pihenõszék

Eljött az ideje annak, hogy megkeressük a számunkra ideális pihenõszéket, puha plédbe takarózzunk, és kedvenc olvasmányunkba vagy tévémûsorunkba mélyedve átvészeljük a zimankót.





Modern

Formabontó megjelenésű,
ám rendkívül kényelmes darab, mely akár a délutáni szunyókáláshoz is megfelel. Bárhová tesszük, nem marad észrevétlen, de méreteinek



köszönhetően leginkább egy nagy alapterületű nappaliba illik. Egyszerű vonalú, modern bútorok között mutat igazán jól, feltűnő színe miatt pedig ügyeljünk arra, hogy környezetében két színnél több ne legyen. (CasaGrande Design)



Egzotikus





Teakfából és tengerifűből készült, lágyan ívelt pihenőfotel, melyhez – a kényelmet fokozandó – egy lábtartó zsámoly is tartozik. Az ülőfelületre és a háttámlára érdemes néhány párnát helyezni. Kisebb és nagyobb térben egyaránt elhelyezhető. Természetes



anyagú bútorok és kiegészítők közé illik igazán, de egy klasszikus enteriőrben is megállja a helyét. Bátran használhatunk színes tárgyakat körülötte. (Cserépváros)







Retro

Örök darab Le Corbusier híres B–306-os pihenőszéke, melyet 1928-ban a Thonet gyár részére tervezett. Kecses megjelenésének köszönhetően kisebb és nagyobb otthonoknak is látványos eleme lehet. Több pozícióba is



dönthető attól függően, hogy olvasni vagy szundítani szeretnénk. Modern bútorok közé is illik, de legalább olyan jól mutat az ötvenes, hatvanas, hetvenes évek tárgyaival körülvéve. A fekete bőr és a fém kombinációja lehetőséget nyújt arra, hogy akár rikító színekkel, akár semleges, natúr kiegészítőkkel is párosítható legyen – örök eleganciájából mit sem veszít.
(Galéria 5, 6, 7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top