Egyéb

Középpontban a bárszék

Lakásban bárszéket talán elõször a hatvanas évekbeli amerikai filmekben láthattunk, és húsz esztendõnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a hazai otthonokban is megjelenjen. Akkor csupán divat, mára praktikus megoldás.

Kis lakásban az asztalt helyettesítő étkezőpulthoz ideális, a nagyobb terekben, ahol elfér a bárpult is, betöltheti eredeti funkcióját.

KLASSZIKUS

Szépen megmunkált kovácsoltvas bárszék, mely felületkezelésének köszönhetően tavasztól őszig a kertben vagy a teraszon is használható. Kecses, finom darab, amely kisebb lakásokban is jól mutat. Ülőfelülete és háttámlája méretre készített, stílusban hozzá illő párnával

tehető kényelmessé. Patinás külsejű vagy eredeti, antik tárgyak közé ajánlott elhelyezni, de jól mutat rusztikus
bútorok mellett is. (Practic Romantic)

 

MODERN

Egyszerű, ám látványosan kivitelezett szék, mely kisebb

és nagyobb alapterületű otthonba is ideális.
Érdekessége az egyetlen darab rétegelt lemezből, gőz fölött hajlított ülőfelület, melynek magassága tetszés szerint állítható. A fém és fa kombinációjából készült, letisztult formájú bútort egyszerű, nem túl színes, nagyon modern környezetbe ajánljuk, lehetőleg fa-, fém- és üvegtárgyak közé. (Casa Grande)

 

RETRO

A bárszék, formája és anyaga alapján akár egy hetvenes évekbeli diszkóból is előkerülhetett volna. Kivitelezése persze modernebb, magassága az ülés alatti karral állítható, és a műanyag ülőfelület is szebb és jobb minőségű, mint korabeli társaié. Bátran vegyük körül

színes és mintás tárgyakkal, bútorokkal, használhatunk mellé műanyag kiegészítőket, de jól mutat modern, nem túlzottan letisztult környezetben is. (Kare)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top