Egyéb

További témák

Az egyes rovatokhoz tartozó témákat több szempont szerint is rendezheted, így megkönnyítve a keresésgélést, eligazodást közöttük.

Rovatonként az a tíz topic látszik amelyekhez éppen hozzászólás érkezett, vagyis a legfrissebbek kerülnek mindig ki a lapra.
A server bizonyos időközönként frissíti az oldalt, így előfordulhat, hogy kisebb elcsúszással jeleníti meg a site-on az aktuális topikot.
Az összes többi témát – attól függően, hogy mikor szóltak hozzá – a „További témákra”-ra kattintva találod meg.

• Hogyan rendezhetem a fórum topicokat az utolsó hozzászólás időrendje szerint?

A fenti menüsorban kattints az utolsó hozzászólás időrendje nevű gombra, majd válassz a fel/le nyilak közül, aszerint, hogy milyen időrendben kívánod áttekinteni a listát. 


• Hogyan rendezhetem a fórum topicokat a létrehozás időrendje szerint?
A topicokat a létrehozásuk időrendje alapján is rendezheted, csak kattints a fenti menüsor létrehozás időrendje gombjára. A fel/le nyilakkal állíthatod be, hogy időrendi vagy fordított sorrendben szeretnéd látni a témákat.


• Hogyan rendezhetem a témákat ABC sorrendbe?
Ha abc sorrendbe szeretnéd rendezni a topicokat, először kattints a a fenti menüsor ABC sorrend gombjára, majd a Téma címe mellett található legördülő menüből válaszd ki a keresett betűt.


• Hogyan rendezhetem a fórum topicokat a hozzászólások száma szerint?
A topicokat a hozzászólók száma szerint is rendezheted. Kattints a a fenti menüsor Hozzászólások száma gombra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top