nlc.hu
Szabadidő

Alkoholista exstewardess,

Majdnem megfőzte kutyáját egy egykori brit légiutas-kísérő

Bezárta a kutyát a hátsó ülésre, amíg ő vásárolni ment, majd az állat segítségére sietők egyikét is elgázolta.

Járókelők figyeltek fel egy különösen forró augusztusi napon, hogy egy Manchesterhez közeli parkolóban egy kutya szenved egy sportkocsi hátsó ülésén. Mire kiszabadították volna a lihegő állatot, megérkezett az autó tulaja, aki egyben a kutya gazdája is volt és nem törődve a tiltakozókkal, megpróbált elhajtani.

Az ittas vezetésre nincs magyarázat

Az ittas vezetésre nincs magyarázat

Az egyik járókelőt el is sodorta nagy igyekezetében, végül a tömegből valaki ki tudta nyitni a kocsi ajtaját és kitépte a slusszkulcsot. A nőhöz végül rendőrök érkeztek, akik megállapították, hogy a British Airways egykori légiutas-kísérője részegen ült a volán mögé, ráadásul az 57 éves nőnek ez már az ötödik ittas vezetése.

A bíróság a megbánást nem mutató nőt másfél év közmunkára ítélte és 40 hónapra eltiltotta a vezetéstől. A vétkesnek talált Virginia Shaw azzal magyarázta részegségét, hogy traumatikus időket élt, ezért volt kénytelen az alkoholhoz nyúlni. (VIA)

Az ittas vezetés elfogadhatatlan:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top