nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva kisfia

Horváth Éva terhessége utolsó heteiben elkezdett fogyni

Horváth Éva második terhességének utolsó heteiben jár.

Horváth Évának nemsokára megszületik második gyermeke, de azt egyelőre nem tudják párjával, mi legyen a kicsi neve. A modell-műsorvezető a Borsnak elárulta, mitől tart a szülésnél.

Horváth éva terhessége

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Maga a szülés nem aggaszt, magas a fájdalomküszöböm. Kórházban viszont nem szeretek lenni, de nyilván mindenki így van ezzel. A koronavírus-járvány negyedik hullámától viszont tartok, nagyon rossz lenne, ha a kisfiam világra jöttének idején törne ki. Próbálok nem erre koncentrálni. Izgatottan várjuk a kisbabás időszakot, mert mi ezt az első alkalommal is élveztük, minden pillanata maga volt a csoda. Rossz alvó vagyok, ezért számomra az sem megterhelő, ha éjszaka többször fel kell majd kelnem a babához” – mondta Horváth Éva, aki az utóbbi időben elkezdett fogyni. „Szóvá is tette a védőnő, hogy ő még ilyet nem látott. Minden tápanyagot felhasznál a baba, ráadásul kevesebbet tudok enni. Csak pocakom van. De nagyon jól érzem magam, minden rendben van az egészségemmel.”

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top