Életmód

Fogyjunk együtt!





Tombol a nyár. Mindenki a vizek partjain, kiürültek a városok meleget okádó aszfaltlabirintusai. A kongó utcákon csak egyvalaki oson állig beöltözve, nehogy meglássák, hogy bokros teendői miatt idén nem jutott sok idő a mozgásra: ez pedig Te vagy!

Magadra ismersz? Vagy régebbi önmagadra?


Ha összeszedted minden erődet, és lefogytál, letornáztad magad, mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogyan sikerült. Küldd be, mi volt a célravezető módszer, és igazold két fényképpel, eggyel, ami előtte, eggyel, ami most készült.




Kérünk, hogy beszámolód legalább fél oldalt tegyen ki.

A legjobban sikerült írásokat, legérdekesebb módszereket közöljük Mozduljunk rovatunkban, szakértőnk, Sallai Ervin kommentárjával!


Az élménybeszámolókat és a képeket (min. 140×200 pixeles, lehetőleg jpg formátumúak legyenek!) erre a címre várjuk, augusztus 15-ig.


A beküldők között három 10000 Ft-os utalványt sorsolunk ki a Silver Pearl szépségszalonba, amit a nagy kínálatból arra használsz fel, amire szeretnéd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top