Életmód

A Vöslauer felfrissíti Magyarországot

Magyarország-szerte megjelent a vöslaui természetes ásványvíz. A kiváló márka április eleje óta található a boltok polcain, tovább színesítve a már amúgyis gazdag kínálatot. De hogy miben más?

Évek óta egyre több ásványvizet iszunk, és egyre inkább megmézzük azt is, mit veszünk le a polcról. A minőséget keressük már nem csak a hosszú távra vásárolt dolgok, hanem akár az ásványvizek közt is. Ez az osztrák ásványvíz, melyet Franziska van Almsick úszóvilágbajnok népszerűsít, épp azoknak való, akik finomat, egészségeset, és biztosan jót akarnak inni!





A kiegyensúlyozott ásványtartalmú ásványvíz Magyarországon „buborékos” és „buborékmentes” formában kerül a boltokba. Kapható 1,5 literes, 0,75 literes sportzáras, valamint 0,5 literes méretben. Nyártól kezdve a népszerű 1,5 literes eldobható palack új rekeszben, forradalmi Vöslauer könnyűfogantyúval, könnyen csavarható új kupakkal lesz kapható.


A Vöslauer természetes ásványvíz az osztrákok kedvenc ásványvize. Kóstold meg Te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top