Életmód

Segítség! Fodrász nélkül frizura

Egy nõ számára nagyon fontos, hogy milyen a frizurája. Ez nem újdonság. A hajkorona mindig is fontos szerepet töltött be a megjelenésünkben. Az ápoltság, a természetes szépség egyik megtestesítõje.




Minden nő arra vágyik, hogy az arcát körülölelő dísz a lehető legtökéletesebb legyen. Meg is teszünk érte mindent.

Először megállapítjuk a hajunk típusát, megkeressük hozzá a legmegfelelőbb hajsampont, balzsamot, és úgy érezzük a legfontosabb dolgokat megtettük. Valójában igen, de mindez csak részben elég ahhoz, hogy a frizuránk valóban tündököljön.


Jöhet a következő lépés, a fodrász. Imádunk fodrászhoz járni, hiszen kilépve a szalonból gyönyörűnek érezhetjük magunkat. Gyönyörűek is vagyunk. Megnő az önbizalmunk. Mindannyian tudjuk, hogy az önbizalom erősödése pedig még szebbé teszi a nőt. Megvan a megoldás! Minden reggel látogassuk meg a fodrászunkat, így egy fantasztikus nap elé nézhetünk.





Természetesen tudjuk, hogy nem ez a megoldás! A mai rohanó világban örülünk, ha akkor eljutunk a fodrászhoz, amikor hajat kell vágatnunk, vagy festetnünk. A reggeli készülődéshez tehát marad a fürdőszoba és az otthoni tükör.

Jogos a kérdés: Segítség van?

Van. A Sunsilk végre gondolt azokra a nőkre, akik nap, mint nap igényes, rendezett frizurával szeretnék elhagyni otthonukat, vagy meglepni kedvesüket. A Sunsilk új termékei igazi hajformázási tippeket tartalmaznak, sőt megjelent egy tippfüzet is, rengeteg segítséggel.





Legyen szó göndör vagy sima, erős vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról az új termékcsaládban mindenki talál a hajának megfelelőt. Tizenegy új termékből áll, melyek között hajlakkok, hajhabok, hajsimító krém, zselé és wax egyaránt található. A legfontosabb pedig, hogy minden termékhez részletes magyar nyelvű leírás és hajformázási tipp tartozik.

A megoldás tehát a Sunsilk. Kézenfekvő segítség a hajformázásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top