Életmód

Természetes védelem 30 fokon – új Samsung H-1255A mosógép

A Samsung egyedülálló Silver Nano™ technológiával ellátott mosógépek már 30 fokon is elpusztítják a baktériumok és gombák 99,9%-át. *





Az ezüst ionszemcséknek köszönhetően a Silver Nano™ láthatatlan pajzsként védi a ruhát a nem kívánt szagoktól és allergén anyagoktól.

A decemberben bevezetésre kerülő            H-1255A modell mosási kapacitása 10 kilogramm. Az új mosógép egyedi megjelenéséhez impozáns méretek tartoznak: 650×77,4×93 cm. A tervezők a gyönyörű design mellett külön figyelmet szenteltek az ergonómiának: könnyen elérhető kezelőpanel és döntött dob segíti a használatot. Áttérve a belső tulajdonságokra, az új modell digitális vezérléssel és 9 mosóprogrammal rendelkezik. A dobot a motor közvetlenül hajtja meg, így nagyobb hatásfok mellett sokkal halkabban és csendesebben dolgozik, mint sok más mosógép.






A Samsung egyre több modelljében alkalmazza a Silver Nano technológiát, így értelemszerűen a csúcsmodellbe is beépítették. Az új technológia eredménye, hogy adalékanyagok nélkül is elpusztíthatjuk a ruhákon lévő baktériumok és gombák 99,9%-át már alacsony hőfokon is, így azok tovább megtartják frissességüket. A működés elve, hogy mosógépben két ezüstlapot helyeztek el, ezeket elektrolizálva jönnek létre a nano méretű ezüstionok.

 A Silver Wash program és öblítés során az ezüstionok mélyen a szövetekbe hatolnak, és meggátolják közel 650 féle baktérium elszaporodását.


Az úgynevezett 4D (Digital Detergent Dissolving Device) technológiának köszönhetően egy 40 fokon, teljes töltettel végzett mosás időtartama 50 percre rövidül. A 30 fokon végzett gyorsmosási program pedig mindössze 30 perc alatt biztosít alapos tisztítást. A 4D-eljárás jellegzetessége, hogy a mosás megkezdésekor a mosószer már teljesen feloldott állapotban kerül kapcsolatba a textíliákkal, így a tiszta ruhában nem maradhatnak bőrirritációt okozó mosóporszemcsék.



Ajánlott bruttó fogyasztói ára: 299.000 Ft



Amit a Silver Nano technológiáról tudni érdemes- összefoglalás:





Miért jó az ezüst?

Az ezüst természetes, biztonságos és hatékony. Az egészségügy ősidők óta alkalmazza, a kórokozókra nézve mérgező, az emberi testre, élelmiszerekre és ruhaanyagokra nézve viszont teljesen ártalmatlan. A nanotechnológia révén az ezüst antibiotikumnak számít, ugyanis képes akár 650 féle baktériumot és kórokozót fertőtleníteni.

Silver Nano egészségvédelmi rendszer™

A Silver Nano egészségvédelmi rendszer™ a Samsung által kifejlesztett átfogó rendszer, amely nanoméretű ezüstionok – az emberi hajszál vastagságánál 75 000-szer kisebb részecskék – segítségével biztonságosan és hatékonyan elpusztítja a kórokozókat, és a penészgombákat és 650 típusú baktériumot, továbbá megakadályozza, hogy azok megtelepedjenek azokon a helyeken, ahol ez a leginkább fontos. A Silver Nano egészségvédelmi rendszernek köszönhetően a Samsung háztartási készülékek belsejét borító nanoméretű ezüstionok milliárdjai a baktériumokat elpusztítják. Ezen túlmenően, az ezüst nano bevonat szagtalanít is, így a kimosott ruha még tisztábbnak és frissebb illatúnak tűnik.



 


 


 


 


 


 


 


 



* A német SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH tesztjén „Kiváló baktériumölő hatás” minősítést ért el.


Bővebb információért klikkelj ide! »






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top