Életmód

Knorr termékajánló

KNORR Ínyencek leves  termékeink, a Knorr Chefek receptjei alapján, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, és az izgalmas és változatos receptúrák révén igazi ízélményt nyújtanak fogyasztóink számára. Termékeink továbbra is tartósítószer nélkül készülnek.

Jelenleg öt fajta krémlevest tartalmaz a kategória: a korábban is jól ismert Brokkolikrémleves és Gombakrémleves kiegészült három különleges variánssal: ezek a Toszkán Paradicsomleves, a Burgonyakrémleves vargányával és a Spárgakrémleves snidlinggel.






A krémleveseken kívül szintén megújult formában megtalálhatjuk a Májgaluskalevest, Óriás Daragaluskalvest, Tárkonyos ragulevest és a Minestronelevest.





A válogatott alapanyagokból, tartósítószer nélkül készült KNORR leveskockák szebb színt, teltebb ízt és ínycsiklandó illatot varázsolnak az ételeknek, legyen az leves, köret, főzelék vagy mártás.


Próbáld ki Te is a  KNORR leveskockákat!




Leveskockáink:

Knorr Tyúkhúsleveskocka
Knorr Marhahúsleveskocka
Knorr Erőleveskocka
Knorr Petrezselymes tyúkkocka
Knorr Csirkehúsleves kocka







Ízesítő kockáink:

Knorr Szegedi Halászlé kocka
Knorr Alföldi Gulyásleves kocka
Knorr Pörkölt ízesítő kocka
Knorr Füstölthús kocka






Honlapunk! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top