Életmód

Trendi hajak

Az idei évben továbbra is nagyon trendi a hajfestés. Ennek egyik oka, hogy játékosság és fantázia uralja a frizurák világát.




Aki igazán trendi szeretne lenni, annak azt ajánlom elsősorban kerítsen egy remek fodrászt, aki az egyéniségére helyezi a hangsúlyt. Az sem elhanyagolható, hogy milyen trükköket, technikákat ismer a fodrászunk, mert a divatos frizura elengedhetetlen feltétele a könnyű kezelhetőség és a természetesség.



A másik fontos kérdés, hogy ha festeni szeretnénk a hajunkat, melyik szín áll a legjobban, és persze az, hogy



az idén melyek a szezon színei? A tavalyi bézs árnyalatokat felváltották a meleg színek. A stylistok előszeretettel voksolnak a barna színvilágra. Nagy divat a csokoládébarna, de hódít a homokszínű és a vörös is. A hajszíneknél is ezek a színek dominálnak. Válasszuk ki a nekünk tetsző barna árnyalatot, és világosítsuk a hajvégeket. Akár barackszínű tincsekkel is frissíthetjük a frizuránkat, valamilyen rafinált technikával. A klasszikus melírozás az egész fejen már nem divat, de a korall színű hajvég vagy az ultraszőke haj, enyhe rózsaszínű árnyalattal biztos siker.






Ne felejtsük el, hogy újra divatban a nőiesség, tetőtől talpig. Elő a romantikus ruhákkal, éljen a frissesség és a természetesség! A szellős anyagok és a virágminták tökéletes kiegészítője a kibontott, gyönyörűen fénylő haj. A sportos viselet kedvelői válasszák a rövidebb, feltűnőbb frizurát, kicsit több szabadsággal a színekben. Mint ahogy ruhákban is választhatják a kevésbé pasztell színeket. Az elegancia örök, és illik hozzá a különlegesen szép és egészséges haj, akár vidám tincsekkel megbolondítva, a barna árnyalatokat részesítve előnyben, esetleg kiegészítve a korall színeivel.








Trend a természetesség és az egészség, ezért fontos, hogy jó minőségű anyagokkal ápoljuk a hajunkat. Nem elég csak kiválasztani a megfelelő festéket, de további ápolásra is figyeljünk. Válasszunk olyan termékcsaládot, amelyik igazán törődik azzal, hogy a hajunk színe, fénye és egészsége minél tovább megmaradjon.


Ismerd meg a színek titkát »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top