Életmód

SUNSILK

ELBŰVÖLŐ BARNA

Sampon
A speciális sampon kiemeli hajának barna árnyalatát, és sugárzó csillogást







kölcsönöz neki. A termék segít kiemelni a barna tónusok intenzitását és mélységét.

Hajkondicionáló
A speciális hajkondicionáló életre kelti a barna hajat, így az a barna szín telt árnyalatainak varázslatos szépségét sugározza.

Krém
Napközben bármikor haszálható, hogy kiemelje hajának barna árnyalatát. Szükség szerint száraz vagy nedves hajra is felvihető, hajszíne így újra intenzív és csillogó lesz.




SZENVEDÉLYES VÖRÖS

Sampon
A Sunsilk Szenvedélyes Vörös Sampon gyengéden tisztítja haját, és élénkíti hajszínét, hogy a vörös szín szenvedélyes árnyalatai különösen kitűnjenek. A







vörös, a bordó, a rozsdabarna és a rézvörös csábító árnyalatai csillogásukkal magukra vonják a figyelmet.

Hajkondicionáló
A Sunsilk Szenvedélyes Vörös hajkondicionáló táplálja a hajat, kiemeli a vörös szín árnyalatait, csillogást és tüzes árnyalatot kölcsönöz hajának.

Krém
Az erőteljes csillogást biztosító krém ragyogóvá teszi haja vörös árnyalatát, és kiemeli a szín intenzitását. Elég 1-2 mogyorónyi mennyiségű krémet felvinni a hajra, és valódi színe azonnal sugárzóvá válik.




ÉLETTEL TELI SZŐKE

Sampon
A speciális kímélő sampon kiemeli a világos hajtincseket, és selymes finomságot







és csillogást biztosít a hajnak, amely egész évben ugyanolyan sugárzó lesz, mint nyáron.

Hajkondicionáló
A speciális hajkondicionáló életre kelti a szőke haj minden árnyalatát. Szőke tincsei gyönyörű világosak lesznek, mintha a nap szívta volna ki őket, de selymesen finomak is egyúttal.

Krém
Bárhol és bármikor kiemeli haja szőkeségét. Akár naponta többször is használhatja – bármikor, amikor úgy érzi, hogy hajszíne elveszítette ragyogását, akár száraz, akár nedves hajra. Elég 1-2 mogyorónyi mennyiségű krémet felvinni a hajra és az újra vakítóan szép, életteli és csillogó lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top