Életmód

Fogászat, szépészet részletre (új)

Most már visszavonhatatlanul nyakunkon a nyár: bõ pulóverek a dobozba, „csini felsõk” pedig elõ! De azért valljuk be, mi NÕk, amennyire várjuk a nyarat, annyira „tartunk” is tõle.





Hiszen az igazi nyár kezdet nemcsak a vakáció tervezgetésének, hanem a legkülönbözőbb hasznos, vagy épp haszontalan villámdiéták, csodakúrák időszaka is. Így a NŐ számára a nyárelő még inkább a szépülni vágyás időszaka is. Ilyenkor szeretne mindenki simább lábakat, majdnem tökéletes formákat, ragyogóbb mosolyt, hiszen egy egészséges, vonzó mosoly jobb kedvre derít bárkit.


A mai korszerű fogászati, fogfehérítési-, fogszabályozási eljárások mellett úgy lehet tökéletes mosolyunk, ha megvan az elhatározás, azonban még mindig van egy nagy kérdés: mindez mennyire viseli meg a családi kasszát?


 






Az egészségügyi részletfizetés megjelenésével már ez a kérdés is megoldható, mivel több mint 100 fogászaton, magánklinikán, plasztikai sebésznél is igénybe vehető az egészségügyi credit.


A részletfizetést igénybevevő pácienseknek nem szükséges egy összegben kiegyenlíteni a beavatkozás számláját, mivel az igénybe vett szolgáltatások ellenértéke egy 12-60 hónapos futamidejű kölcsönön keresztül törleszthető.


A kölcsön nagysága az egészségügyi szolgáltatás teljes összegét fedezheti, így önrész befizetése sem szükséges. A havi törlesztések összege egyénileg, személyes konzultáció során úgy kerülnek kialakításra, hogy az a legkevésbé legyen megterhelő a páciensek számára. A kölcsön összegének visszafizetése csak a beavatkozás elvégzése után kezdődik.





A részletfizetésre igénybe vehető szolgáltatások ill. szolgáltatók köre folyamatosan bővül. Kiterjed a plasztikai sebészeti beavatkozásokra, dermatológiai,- kozmetológiai kezelésekre, tartós szőrtelenítésre valamint gyógyászati segédeszközök, implantátumok vásárlására is. De szülés esetén is igénybe vehető a kölcsön, így magánkórházban is világra jöhet a baba.


Bárhogy is, ha idén látványos megújulásra vágyunk, vegyünk egy nagy levegőt, mert az utolsó akadály is megoldódható.
További részletek a www.medicredit.hu oldalon!







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top