Életmód

A Cif ajánlja

A Cif súrolókrém ereje spray-ben!

A Cif Power Cream Spray-k magukban hordozzák a méltán népszerű Cif súrolókrém erejét egy kényelmes, modern termékformában.









A Fürdőszobai variáns aktív vízkőoldó hatóanyagokkal kiegészítve gyorsan és hatékonyan távolítja el a szappanmaradványokat,a víznyomokat és a vízkőlerakódást.


 


 












A Konyhai spray aktív zsíroldó anyagainak köszönhetően hatékonyan alkalmazható az odaragadt koszon, makacs zsíros szennyeződéseken és az odaégett ételmaradékon.



 


 










 



Az Univerzális spray a klór erejének segítségével eltávolít mindenféle extrém makacs szennyeződést.


 




 


 






Cif mosogatószer gél

Új Cif mosogatószer gél mikrogranulátummal – A tiszta edények élménye!
A Cif kiváló zsíroldó hatása most egyedülállóan gyümölcsös és illatos gél formában, mikrogranulátumokkal kiegészítve a tiszta és csillogó edényekért.
Meglepően új élmény mosogatás közben!
…. képzelje el az intenzív, természetes illatokat ….
…. egy olyan lágy gélt, amit izgalmas mikrogranulátumok tesznek ellenállhatatlanná …
… ragyogó, csábító színeket …

Fedezze fel az új élvezeteket!





 






Cif folyékony súrolókrémek


A Cif folyékony súrolókrémmel rendkívül hatékonyan, mégis kíméletesen takaríthatunk. Súrolószemcséit ugyanis speciális folyadékburok veszi körül, ezért a Cif súrolókrém kevésbé karcolja a felületeket, mint a súrolóporok vagy az egyéb – használat előtt felrázandó – súrolókrémek. A Cif súrolókrém használatával egyszerűen, gyorsan takaríthatsz a lakás bármely pontján, és garantáltan hosszabb ideig őrizheted meg a felületek eredeti állapotát.
Felhasználás:
A Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vidd fel a tisztítandó felületre, majd súrolás nélkül töröld át és öblítsd le.





















Cif Super Crem

A Cif Super Crem univerzális tisztítószer újdonság a súrolókrémek között. A súrolókrémek formulájának továbbfejlesztése révén rendkívül hatékonyan távolít el mindenfajta durva szennyeződést. Eltávolítja a mindennapos vízkőlerakódást, rozsdát és megszabadít a legdurvább piszoktól, odaégett ételmaradékoktól és a makacs szennyeződésektől, mint a korom és penészfolt, garantálva a gyönyörő eredményt. A Cif Super Cream az az univerzális tisztítószer, ami minden szennyeződést eltüntet.


 


 





Olvasd el a mosogatószerről szóló cikket! »

Az élet egy nagy takarítás! »

Honlapunk! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top