Életmód

Rama termékajánló

Rama sütőmargarin






A Rama sütőmargarin hagyományosan kiváló minőségével süteményei garantáltan sikert aratnak majd. Örvendeztesd meg szeretteidet egy finom tortával, vagy készíts számukra egy ízletes süteményt! Ehhez nyújt neked biztos alapot a Rama sütőmargarin, amely több mint 30 éve társ a sütés élvezetes pillanataiban.

Rama: Biztos Siker!









Rama Créme Bonjour


Válogass kedved szerint a finomabbnál finomabb ízek között. Kend meg szendvicseidet a megújult Rama Créme Bonjourral és söpörd be családod és barátaid elismerő megjegyzését: „Képzeld csak milyen jó!”.



Rama Classic





A Rama kerek csészés változata már több mint 15 éve fogalom a margarinok között. A klasszikus forma, a minőségi megjelenés, az összetéveszthetelenül gazdag íz, a lágy és krémes állag jellemzik a Rama Classic-ot, mely külsejében most még vonzóbb lett.
A Rama margarin nem csak finom, növényi eredetű, de A, D, és E vitamin-tartalmának, köszönhetően az egészséges táplálkozás elengedhetetlen része is.
Adjon családjának minden nap Ramas szendvicset, hiszen: „Annyira jó adni!”




Rama Harmónia






A megújult Rama Harmónia lágy és könnyű ízét a napraforgó olajnak és a Rama megszokott minőségének köszönheti. Új, tartósítószer nélküli formulájával most még egészségesebb, a nagyobb harmónia érdekében.
Magas E vitamin-tartalma, mint természetes antioxidáns, pedig erősíti az immunrendszert. Így járul hozzá a Rama Harmónia, hogy Ön és családja könnyed egyensúlyban legyen egész nap.



Honlapunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top