Életmód

Frissülj fel a citrusokkal!

Az emberi test egyik alapfunkciója a verejtékezés. A szervezetünk hõszabályozásában, és a bõrfelszín hidrolipid köpenyének kialakításában játszik nagy szerepet, de a só- és vízháztartást is szabályozza.





Nélkülözhetetlen a testünk egészséges működésének szempontjából. A legtöbb ember számára viszont az izzadás komoly problémákat okoz. Mivel a verejtékezést akaratunktól függetlenül működő vegetatív idegrendszerünk szabályozza, így intenzitását nem tudjuk befolyásolni. Az idegesség, a stressz nagyon kellemetlen helyzetbe tudja hozni az embert. Nincs csúnyább látvány az izzadaságfoltos blúznál, amely azonnal elárulja, hogy nem vagyunk a helyzet magaslatán. A velejáró kellemetlen illatfelhőről nem is beszélve.

A megoldást ezekre a problémákra régóta keressük. Az izzadásgátló dezodoroknak ezért nem egy generációja került már piacra. Hatékonyságban viszont nagyon különbözőek. A nők körében az egyik legnépszerűbb dezodorcsalád a Rexona, amely kifejlesztésénél a  legoptimálisabb izzadásgátló formulát alkalmazzák.


Most megjelent új Rexona Citrus dezodorcsalád a testhő növekedésekor aktiválódó mikrokapszulával szabályozza a verejtékezésünket. Használata ezért sokkal hatékonyabb, így elég naponta egyszer alkalmaznunk, zuhanyzás után. Illata pedig igazi frissességet kínál a női testnek, biztos védelmet nyújtva egész napon át.







Néhány jellegzetesség a citrusfélékről, amelyek a Rexona Citrus termékcsalád új illatát képviselik:





HANGLUATJAVÍTÓ CITRUSFÉLÉK

Narancs
Gyümölcsös, eleven illat – felélénkít, felderít, feszültségoldó hatású

Grapefruit
Friss, citromos illat – frissít, jókedvre derít, csökkenti a szellemi fáradtságot,
enyhíti a kimerültséget

Mandarin
Édes, citromos illat – kellemes hangulatot kelt, relaxáló, nyugtató hatású, oldja a depressziót, a szellemi fáradtságot

Citrom
Üde, tiszta illat – oldja a feszültséget, enyhíti a fáradtságot, a fejfájást,
a megfázásos tüneteket, levegőfertőtlenítő

Bergamott
Citromos virágillat – bátorít, buzdít, romantikus érzelmeket kelt, elűzi a
rosszkedvet.





 


 


 


 


 


 


 


 



Itt az alkalom: próbáld ki a tavasz slágerét! »






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top