Életmód

Édes-sós me’li -me’lo

Elegáns és frissítõ desszert, akár egy fontos vacsorán is elkápráztathatod vele vendégeidet!





Elkészítési idő: 25 perc



Hozzávalók:

•  Carte d’Or Citrom Sorbet jégkrém
•  2 rózsaszín grapefruit
•  2 konzervdoboznyi közönséges rák
•  3 paradicsom
•  2 avokádó
•  Citromlé
•  Mentalevelek



Elkészítés:

Csepegtessük le a rákról a folyadékot. Vágjuk félbe a grapefruitokat és vágjuk ki a belsejüket anélkül, hogy megsértenénk a gyümülcshúst. Negyedeljük fel a paradicsomokat. Készítsünk labdácskákat az avokádóból egy kanál segítségével, és tegyük bele ezeket a citromlébe. Adjuk hozzá a félbevágott grapefruitokat, a rákot, a paradicsomot, a grapefruit belsejét, és az avokádó golyócskákat.

Díszítsük kicsi, friss mentalevelekkel. Carte d’Or Citrom Sorbet jégkrémmel tálaljuk.
„A gyönyörű időben, a főzés a szabadság friss levegőjével telik meg. Az ember főzéssel tölti az idejét, olyan új recepteket kipróbálva, mint például a töltött grapefruit!”











A CARTE D’OR TANÁCSA: Ezt az ételt kanállal készített kis citromgolyócskákkal is tálalhatja.


 




 





Nézd meg a honlapot! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top