Életmód

Fóliában sült fûszeres rakás

Forró gyümölcsök és hûvös jégkrém kettõse - egyszerûen megunhatatlan!






Hozzávalók:

•  Carte d’Or Karamell jégkrém
•  2 narancs
•  2 érett körte
•  4 száraz füge
•  2 banán
•  20 darab szeder
•  Fahéj, szerecsendió, bors
•  2 kávéskanálnyi barna cukor
•  Zsírpapír




Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Hámozzuk meg a körtét, a banánt és a fügét, majd vágjuk fel apró darabokra. Vágjunk négy darabra egy zsírpapírt, és mindegyik papírra helyezzünk egy körtét, egy banánt és egy füge darabot. Öntsünk hozzá egy fél narancs levét. Szórjuk meg egy kanál cukorral, szerecsendióval és fahéjjal, majd adjunk hozzá néhány szem borsot, és 5 darab szedret. Zárjuk le a fóliacsomagokat, és rakjuk be a sütőbe 10 percre. Ezután nyissuk fel kissé a csomagokat, és helyezzünk el mindegyikben egy Carte d’Or Karamell jégkrémgombócot, és már lehet is tálalni!










A CARTE D’OR TANÁCSA: Ha kedveli a fűszeres ízeket, adjon hozzá egy kis szegfűszeget.


 



 





 


Nézd meg honlapunkat! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top