Életmód

Legemlékezetesebb nyár! Irány a Varázstábor!

Szeretnéd a gyermekednek emlékezetessé tenni az idei nyarat? A Delma most egy olyan élményt kínál, amit nem szabad elszalasztanod. Irány a Varázstábor!





Mi is az a Varázstábor?

A Delma új nyerményjáték akciója. Az akció célja, hogy a gyerekek felejthetetlen élményben részesüljenek.


A Varázstáborba a kis Mágus Tanoncokat várják, akiket szakképzett oktatók fognak megtanítani  minden olyan fogásra, amire szükségük lehet a Mágus Diploma megszerzéséhez.


A helyszín Jászszentlászló, ahol a kis Mágusokat beavatják a varázslás rejtelmeibe.


Lesz ott minden:
Mágus Tanoncavató Ceremónia, Mágus Termek Próbája, Varázsló- és bűvészfoglalkozások, fürdés a tóban, lovaglás.






Izgalmas programok mellett persze jut idő játékra és szabadidőre, sőt még kirándulásokra is. Az esti szalonnasütés pedig minden gyerek álma, nem beszélve a táncos mulatságról amivel majd a tartalmas hetet zárják a kis Tanoncok.






Mit kell tenni?
Mindehez nem kell mást tenned mint 2 db akciós Delma margarin fedeléről beküldened a 8 jegyű kódot SMS-ben, és megőrizni a fedelet. Minél több kódot küldesz be, annál nagyobb esélyt adsz a gyermekednek arra, hogy részt vegyen a Varázstáborban.


Az igazán jó hír pedig az, hogy a gyermekednek nem kell egyedül lennie a táborban, hiszen a nyeremény két 7-12 éves gyermek részére szól. Tehát szóljatok a barátnőknek/barátoknak és a gyerekek együtt utazhatnak, miközben a nyerési esélyük is nő.


Persze a kis varázslóknak addig is tudunk ajánlani egy kis érdekességet.
A

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top