Életmód

Élj szabadon!

Nincs olyan nõ aki legalább egyszer az életében ne használt volna a nehéz napokon ob tampont. Szinte tinédzser korunk óta ismerjük és használjuk a védelmét. Mégis elõfordul, hogy felmerülnek olyan kérdések, amelyekkel nem vagyunk pontosan tisztában.

Az o.b.®  megpróbál maximális segítséget nyújtani, hiszen kimerítő tájékoztatót találhatunk a csomagolásban, de hát az ember olyan, hogy a használati utasításokat szinte soha nem olvassa el. (Gondoljunk csak arra, hogy hányszor szedjük szét újra a rosszul összerakott bútort is, mielőtt végre elővennénk a szakszerű leírást.)

A tamponhasználatnál felmerülő leggyakoribb kérdések nem is mindig a termékre vonatkoznak. A legtöbb nő számára az a legfontosabb kérdés, hogy tampon vagy betét az, amit használjanak? Mindkét eszköz rendkívül jó nedvszívóképességgel rendelkezik. Akik jobban kedvelik a szabadabb, kényelmesebb mozgást, azoknak mindenképpen a tampon a jó választás, hiszen ez egy belső eszköz, így sokkal tisztább érzést nyújthat. Akik a hagyományos betéthez ragaszkodnak semmi gond, mindenki keresse meg a testének legjobban megfelelő megoldást.
Sőt a kettő együtt is jól alkalmazható.

A nyári időszakban talán még többen választják a tampon által nyújtott kényelmi lehetőséget, hiszen alkalmas a sportoláshoz, strandoláshoz és úszni is lehet vele, hiszen az eszköz a testünkön belül fejti ki nedvszívó hatását. Minden olyan esetben használhatjuk, amikor szükségünk van arra, hogy minden olyat megtegyünk, amit megszoktunk és szeretünk. Nyugodtan röplabdázhatunk a baráti társasággal, sütkérezhetünk a barátnőkkel a napon, vagy akár úszhatunk a hűs vízben a kedvesünkkel. Ami pedig külön öröm, hogy az esti táncparketten is csábíthatjuk a másik nemet.

A nyári higiénia tökéletes kiegészítője a diszkrét tampon, amelyet ebben az időben akciósan is beszerezhetünk, hiszen 399 HUF lesz a 16-os o.b.® tamponok ára a nyári időszakban – vevőnként eltérő időintervallummal.

Egy dologra viszont figyeljünk oda: A menstruáció erőssége nem csak minden nőnél más és más, de a menstruáció ideje alatt egy nő esetében is változik. A különböző méretű tamponok nedvszívó képessége is különböző, ez lehetőséget nyújt arra, hogy mindig a vérzés erősségének leginkább megfelelő méretű tampont válaszd. Az erősebb napokra a nagyobb nedvszívó képességű tamponok a megfelelőek, míg a gyengébb napokra a kisebb nedvszívó képességű tamponokat ajánljuk. Általános szabályként elmondható, hogy mindig a vérzés erősségének megfelelő legkisebb méretű tampont kell használni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top